Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-3 Άλλη μία "τραγική" εμφάνιση

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Άλλη μία επιεικώς κακή εμφάνιση από τον Πιερικό και ήττα με κάτω τα χέρια 0-3 από την Δόξα Δράμας. Πρωταγωνιστής για τους "Μαυραετούς" ο Λεάντρο Καπέλ. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην παρουσιάζουν κάτι το σημαντικό, ένα κουραστικό ημίχρονο, με τους φιλάθλους για άλλον ένα αγώνα να αγανακτούν με το θέαμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ξεκίνησαν με τον ρυθμό του πρώτου, όπου έως το 67' το μόνο άξιο αναφοράς ήταν ο τραυματισμός του Νίκου, όπου έγινε αλλαγή στο 63' από τον Καραγκούνη. Όμως στο 67' αντεπίθεση της Δόξας από τα αριστερά, κατέληξε σε γκολ με τον Λεάντρο Καπέλ, για το 0-1. Ο Πιερικός μετά από αυτό άρχισε να πιέζει την Δόξα και να ανεβάζει απόδοση, έτσι στο 75' ένα πολύ ωραίο σουτ του Σεχολάρι από τα αριστερά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Στην συνέχεια ο Πιερικός συνέχισε να προσπαθεί για την ισοφάριση και πάλι όμως ανορθόδοξα, χωρίς φαντασία, χωρίς ουσία, οι φάσεις που προσπαθούσε να δημιουργήσει δεν αποτελούσαν κίνδυνο για την εστία του Γουμάγια. Στο 87' κι αφού ο Πιερικός δεν μπόρεσε έως τότε να ισοφαρίσει, ένα πολύ δυνατό σουτ από τον "σπεσιαλίστα" σε αυτά Ταραλίδη, ανάγκασε τον Τόλιο να μην αποκρούσει σωστά, καταλήγοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα στο 89', ο Καπέλ σε νέα αντεπίθεση, βγήκε τετ α τετ με τον Τόλιο, τον πλάσαρε σωστά για το 0-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην δεδομένη νίκη των Δραμινών.

Πιερικός (Γιάγκος-Συμεωνίδης): Τόλιος, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ντάνι, Λόπεζ (60' Δεσποτόφσκι), Παπαστεργίου (71' Σεχολάρι), Καθάριος, Δήμου, Λαζαρίδης, Κόιτς, Νίκου (65' Καραγκούνης).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Πουλάκος (80' Θάνος), Περπερίδης (46' Κάπελ), Στεργιανός (71' Γκαρακλίδης), Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.