Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Volley: Συνεχίζουν ακάθεκτοι Παίδες και Κορασίδες!



Στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων πέρασε η ομάδα του Πιερικού καθώς τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία, δείχνοντας γιατί κατέκτησε πανάξια τα δυο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα των παγκορασίδων.
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων, αφού είναι η πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος εντούτοις αυτό δεν την εμπόδισε να ξεχωρίσει και στο πρωτάθλημα των κορασίδων.
Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά των κοριτσιών αποδίδει καρπούς, καθώς έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο που διδάσκει πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ξεκινά η τελική φάση όπου η ομάδα του Πιερικού αντιμετωπίζει την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας στην Κατερίνη στις 13.30 στο ΔΑΚ.
Οι παίκτριες του Πιερικού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην τελική φάση.
Η ομάδα του Πιερικού έχει ως στόχο μια καθαρή νίκη στην πρεμιέρα της τελικής φάσης, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος των κοριτσιών του Πιερικού.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0 (25-14, 25-19, 25-19)
Την νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι παίδες του Πιερικού όπου κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα του Ίκαρου με 3-0 σετ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ.
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, αλλά με τους δυο παίδες που παίζουν βασικοί στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών σε πολύ καλή μέρα, κέρδισαν εύκολα το παιχνίδι συνεχίζοντας έτσι τη νικηφόρα πορεία τους.
Στο παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα του Πιερικού έμπαινε από την αρχή δυνατά στα σετ, έπαιρνε διαφορά στο σκορ από την αρχή, την οποία κρατούσε ως το τέλος των σετ, τα οποία κέρδισε εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ.
Οι παίκτες του Πιερικού κέρδισαν την περσινή χρονιά το πρωτάθλημα παμπαίδων. Το μέλλον τους ανήκει, καθώς τα σωματικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των παικτών του Πιερικού είναι σε πολύ καλό βαθμό ανεπτυγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.