Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0: Το πάλεψαν όσο μπορούσαν τα ...πιτσιρίκια του Πιερικού!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Δεν τον αφήνουν ποτέ μόνο τον Πιερικό!
Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πιερικός αντιμετώπισε σήμερα στην Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό της Super League, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Πιερικός κατέβηκε να παίξει στην Λιβαδειά με πολλές απουσίες βασικών παικτών, καθώς εκτός αποστολής ήταν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης, αλλά και οι Ντάνι, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Ντόικιτς, Καθάριος και Παπατολίκας, τους οποίος ο Ντ. Μιτόσεβιτς προτίμησε να ξεκουράσει ώστε να πάρουν ανάσες για τα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες και πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από ένα σουτ του Ροτζέριο και ένα φάουλ του Ακόστα που πέρασαν άουτ. Στο 34' πάντως ο Λεβαδειακός κατάφερε να κάνει το 1-0 ύστερα από έξυπνη μπαλιά του Ρομέου στον Πόι, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τόλιο, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.
Στο β' ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε καλύτερα, έκανε μέσα σε ένα δεκάλεπτο και τις τρεις αλλαγές, και έχασε καλή ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε το πλασέ εκτός περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε αρκετά άουτ. Στην συνέχεια, στο 86' ο Τόλιος έκανε διπλή απόκρουση σε διαδοχικά σουτ των Ακόστα και Ροτζέριο, στο 88' όμως ο Λεβαδειακός έκανε το 2-0 με τον Ροτζέριο ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία ύστερα από λάθος της άμυνας του Πιερικού. Τέλος, στο 91' ο Δήμου είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, χειροκροτούμενος από όλο το γήπεδο, μιας και παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό. Περίπου, 500 άτομα στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και λίγοι μετρημένοι οπαδοί του Πιερικού από την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι μάλιστα σε ορισμένα σημεία του αγώνα ακουγόντουσαν από την τηλεόραση, καθώς παρότρυναν με όλες τους τις δυνάμεις τον Πιερικό. Με το Λεβαδειακό αγωνίστηκε ο Κατερινιώτης Ζησόπουλος που παλαιότερα έπαιξε και στην ομάδα μας, ενώ στον πάγκο βρέθηκε ο έτερος Κατερινιώτης, ο Π. Τσιντώτας, που το Καλοκαίρι μετεγγράφηκε από τον Πιερικό στον Λεβαδειακό. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Κατερίνη στις 20 Δεκεμβρίου, εκεί όπου ο Πιερικός θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και να πάρει τελικά αυτός την πρόκριση στην 4η φάση του θεσμού. Τέλος, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Πιερικός έπειτα από το 55΄αγωνίστηκε με 10 (!) Κατερινιώτες νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ο μόνος που δεν καταγόταν από τον Νομό μας ήταν ο πολύπειρος Π. Δήμου.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (77' Μπουλόπουλος), Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' λ.τ Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.