Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

To Top 5 της αγωνιστικής που πέρασε στην Β' Εθνική μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)


Το καλύτερο για το τέλος
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β' Εθνικής μπορεί να μην είχε παρατάσεις και νίκες στον πόντο, όπως οι προηγούμενες, ήταν, όμως, αυτή που περιελάμβανε το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρις στιγμής.Μεταμόρφωση Βόλου και Αίας Ευόσμου έδωσαν μία υψηλού επιπέδου παράσταση σε όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κλειστό του Βόλου αφού το τελικό 100-98 υπέρ των φιλοξενούμενων παρέπεμπε πιο πολύ σε σκορ… ΝΒΑ.
Καβάλα στ' άλογο
Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές, αλλά, εν τέλει, ο Αίας Ευόσμου είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Το εντυπωσιακό "διπλό" που πήρε χθες η ομάδα του Μπάμπη Δρακουλίδη την εδραίωσε στην κορυφή και εκμεταλλευόμενη το "στραβοπάτημα" του Ηρακλή νιώθει την πιο γλυκιά μοναξιά στο… ρετιρέ.
Τέλος στο αήττητο

Έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας προκειμένου ο Ηρακλής να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο "γηραιός" δεν κατάφερε να βγει νικητής από ακόμα ένα θρίλερ, κάτι που σήμανε την "πτώση" του από την κορυφή και το πρώτο… κίτρινο φύλλο αγώνα της σεζόν.
Έδειξε χαρακτήρα
Λίγο έλειψε να γνωρίσει ακόμα μία εντός έδρας ήττα και ουσιαστικά να χάσει από νωρίς το τρένο της ανόδου, αλλά πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, το Μαρούσι επιβλήθηκε των Μαχητών Δόξας Πεύκων με 82-77. Η ομάδα των βορείων προαστίων είδε τον Χάρο με τα μάτια της, αλλά ένα εκπληκτικό φώτο φίνις ήταν… αρκετό για να φέρει χαμόγελα στο στρατόπεδό της.
Επιτέλους… νίκη
Άργησε, αλλά τα κατάφερε. Ο Πιερικός Αρχέλαος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών ήττων και με το 69-60 επί του Ιωνικού Ιωνίας πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη. Οι "μελανόλευκοι" "γεμίζουν", πλέον, με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.