Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Πιερικού και Ηρακλή (Photos)



Χθες, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου PlayZone διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των συλλόγων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού και Ηρακλή, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα, τη διεύθυνση της Ακαδημίας PlayZone για τη φιλοξενία και την πρωτοβουλία οργάνωσης της εκδήλωσης, όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα, όπως και όλες και όλους που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων (600 περίπου κιλά) τα οποία θα παραδωθούν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες του "Κοινωνικού Παντοπωλείου".
Ο αγώνας έληξε 5-2 υπέρ του Πιερικού. Όμως ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα. Οι θεατές, μεταξύ αυτών πολλά μικρά παιδιά, απόλαυσαν έναν όμορφο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.