Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ευκαιρία μίνι προετοιμασίας στον Πιερικό Αρχέλαο!


Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ του Πιερικού Αρχελάου να κάνει μια μίνι προετοιμασία ενόψει της 7ης αγωνιστικής που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου και η ομάδα της πόλης μας θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με την ιστορική ΜΕΝΤ. Έτσι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο Πιερικός Αρχέλαος δεν θα αγωνιστεί και δίνεται η ευκαιρία, ώστε να δουλέψουν πάνω στα σημεία που έχουν μέχρι τώρα εντοπιστεί, προκειμένου να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα και η ομάδα να βγάλει μια τριάδα αγώνων που της απομένει μέχρι τη δύση του 2012. Συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι στη ΜΕΝΤ ο Πιερικός Αρχέλαος στις 2 Δεκεμβρίου θα παίξει στην Κατερίνη με τον ΓΣ Αμαρουσίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου θα ανέβει πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τα Ανατόλια για την 9η αγωνιστική. 
Το φινάλε για τη φετινή χρονιά θα είναι στην Κατερίνη στις 16 Δεκεμβρίου όπου θα υποδεχθεί την Μεταμόρφωση Βόλου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Θα ακολουθήσει το εορταστικό ρεπό και η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στις 5 Ιανουαρίου 2013 με το εκτός έδρας παιχνίδι της στη Βέροια με τον Φίλιππο, στη μεγάλη σύγκρουση των δύο Μακεδόνων βασιλιάδων της αρχαιότητας.  Έτσι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για το 2012 ο Πιερικός Αρχέλαος θα δουλέψει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία και να συνοδευτεί με θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.