Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Volley-Κορασίδες: Αλεξάνδρεια-ΣΦΚ Πιερικός 0-3 (39η συνεχόμενη νίκη)


ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 

Τα σετ (4-25, 7-25, 10-25)
Το “express” των κορασίδων του Πιερικού δεν σταμάτησε ούτε στην Αλεξάνδρεια, όπου η ομάδα του Πιερικού κέρδισε πάρα πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ στο υποτιθέμενο ντέρμπι την ομάδα της Αλεξάνδρειας και πέρασε στην τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αήττητη, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ απ'όλες τις ομάδες σε όλους τους ομίλους κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. 
Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας βόλεϊ πολύ υψηλού επιπέδου, έδειξαν γιατί δυο συνεχόμενα χρόνια αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και παραμένουν αήττητες σχεδόν 3 χρόνια (!) έχοντας πετύχει 39 στις 39 νίκες! Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού, είναι η πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος, αφού ουσιαστικά αγωνίζεται με την ομάδα των παγκορασίδων. Το πολύ μικρό της ηλικίας τους όμως δεν τις εμποδίζει να παίζουν εκπληκτικό βόλεϊ, απόρροια της πειθαρχημένης  δουλειάς τους.
Στο 1ο σετ, τα λόγια για την εικόνα της ομάδας του Πιερικού είναι περιττά...  Παίζοντας υποδειγματικό βόλεϊ, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρτ απόδοσης, οι παίκτριες του Πιερικού άγγιξαν το τέλειο αφού κέρδισαν το σετ με 25-4, χάνοντας τους πόντους στο τέλος του σετ. 
Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν στο 1ο σετ τις διαθέσεις τους, ότι ήρθαν να κερδίσουν το παιχνίδι που θα τις έδινε και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητες.  Το 25-4 του πρώτου σετ είχε ως αποτέλεσμα να επικρατεί “νεκρική σιγή” στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας.
Στο 2ο και 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μεγάλη διαφορά στο σκορ και κατέκτησε και αυτά τα σετ με 25-7 και 25-10 αντίστοιχα. Ο Κ.Σαρρής έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες της ομάδας να αγωνιστούν μένοντας πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση τους. Η ομάδα του Πιερικού με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, με την τεχνογνωσία των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, έχει δημιουργήσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μια κυψέλη του βόλεϊ, όπου πάρα πολλά αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν να παίζουν βόλεϊ μέσα από παιδαγωγικές αρχές, να κοινωνικοποιούνται, ενώ σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα πολλά κύπελλα που έχουν πάρει με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων και με εκπληκτικά αποτελέσματα, δείχνουν και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα σε όλα τα επίπεδα Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια διότι μέσα από την δική τους σκληρή δουλειά έχουν πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και συνεχίζουμε με πολύ δουλειά για τον επόμενο και υψηλότερο στόχο. Και πάλι μπράβο στα κορίτσια για την αξιοζήλευτη πορεία τους τα τελευταία 3 χρόνια.”
Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου, Καραπέδη.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ                                           ΣΕΤ             ΝΙΚΕΣ               ΒΑΘΜΟΙ
1.      ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                             27-1                 9-0                  18
2.      ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ                              23-6                7-2                  16
3.      ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                               16-13              5-4                  14
4.      ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                         15-17              4-5                  13
5.      ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ                                 6-25                2-7                  11
6.      ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ                     4-27                0-9                  9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.