Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Volley-Παίδες: ΣΦΚ Πιερικός-Αρίων Πτολεμαΐσας 3-0



Πολύ εύκολα κέρδισε μέσα στην Κατερίνη η ομάδα των παίδων  του Πιερικού την ομάδα της Πτολεμαΐδας με 3-0 χωρίς να ιδρώσει, αφού η διαφορά δυναμικότητας της ομάδας ήταν εμφανής. 
Οι παίδες του Πιερικού παρότι για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών εν τούτοις παίζοντας σοβαρά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Το σκορ δείχνει την εικόνα του αγώνα, ενώ ο Κ.Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Στο 1ο σετ οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ με όπλο το πολύ καλό σερβίς, που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Πιερικού να κερδίσει εύκολα πόντους.  Το 24-4 ήρθε πολύ εύκολα, απόρροια του καλού σερβίς και της πολύ καλής και αποτελεσματικής επίθεσης της ομάδας του Πιερικού.  Στο 2ο και 3ο σετ είχαμε την ίδια εικόνα, όπου τα αγόρια του Πιερικού παίρνοντας διαφορά από την αρχή των σετ δεν έδωσαν δικαίωμα στην ομάδα της Πτολεμαΐδας να διεκδικήσει κάτι καλό.  Έτσι η ομάδα του Πιερικού κατέκτησε και τα 2 σετ με το ίδιο σκορ 25-11 και το παιχνίδι με 3-0 έχοντας ένα ήσυχο απόγευμα.
Η σύνθεση: Μπατσαράς, Γιαντσίδης, Τόλιας, Μπέλος, Μητσημπώνας, Χριστοφορίδης, Σιρανίδης, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.