Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης
Προπονητής
Ημ. Γεν.: 30/08/1969
Τόπος Γεν: Θεσσαλονίκη
Προηγ. Ομάδες (ως αθλητής): Μακεδονικός, Εκπ. Μαντουλίδη, Εθνική Εφήβων (1989)
Προηγ. Ομάδες (ως προπονητής): ΑΟ Σταυρούπολης, Εκπ. Μαντουλίδη, Μακεδονικός (ασίσταντ), ΜΕΝΤ (ασίσταντ και α’ προπονητής), Αίας Ευόσμου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Γουμένισσα, Ικαροι Σερρών, Αναγέννηση/Φλόγα, Ηρακλής
Το Who is who :
Ξεκίνησε το basketball στο Μακεδονικό το 1982 όπου έπαιξε μέχρι το 1996, στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στο Ναύαρχο Βότση και την Αριδαία . Ήταν παίκτης της μεικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και της την Εθνικής Έφηβων.
Ασχολείται με την προπονητική από το 1989, ξεκινόντας από τα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού και του Α.Ο.Σ., στα τμήματα υποδομής και την σχολική ομάδα των Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη, υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, assistant coach στο Μακεδονικό, και στη ΜΕΝΤ, 1ος προπονητής στην ΜΕΝΤ, στον ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στον ΑΟΚ Γουμένισσα, στην Αναγέννηση Φλόγας, στους Ίκαρους Σερρών και στον Ηρακλή. Είναι μέλος του προπονητικού team της Α.Κ. ΑΣΤΕΡΙΑ απο το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.