Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας: Καμπανιακός-ΣΦΚ Πιερικός 0-6 (Photos)



Νίκη ψυχολογίας με 6-0 απέναντι στην ΑΕ Καμπανιακός. Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην ΕΠΣ.Μ. το παιδικό του Πιερικού νικώντας με το ευρύ 6-0 την ομάδα του Καμπανιακού στην Χαλάστρα. Παρά το ευρύ σκορ η ομάδα του Στέφανου Τερζόπουλου έπαιξε πολύ καλά, με φάσεις, κατοχή μπάλας και πολλά γκολ και πέτυχε αυτό που ήθελε, την νίκη ψυχολογίας καθώς σήμερα αντιμετωπίζει την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων 2012 που είναι έ
να μεγάλο παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε ο Τουλίκας στα πρώτα 10 λεπτά με δυνατό βολέ έξω από την Περιοχή. 5 λεπτά αργότερα από σέντρα του Ρούντο ο Πάσχος έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Το 3-0 ήρθε 2 λεπτά αργότερα με καταπληκτικό γυριστό σουτ έξω από τον περιοχή από τον Αμαραντίδη μετά από καλή σέντρα του Κουνδή. Στο 2ο ημίχρονο μετά από πάσα του Μπουλάρι ο Μηλιώτης με πλάσε διαμόρφωσε το 4-0. 10 λεπτά αργότερα μετά από δυνατό σουτ του Τόσκα έξω από την περιοχή, η μπάλα καρφώθηκε στην γωνία του τέρματος, 5-0. Και το κερασάκι στην Τούρτα, ήρθε μετά από 5 λεπτά από φανταστική ενέργεια του Μηλιώτη ο οποίος με σουτ έκανε το τελικό 6-0 (μετά από 10 λεπτά ο Μηλιώτης τραυματίστηκε).



Η ενδεκάδα του Πιερικού: Ζέρβας(C), Αλμπέρης, Κατσαντώνης, Γκαράτζιας, Τουλίκας, Γκοτζαμάνης, Ρούντο, Πάσχος, Κουνδής, Μπαϊράμι, Αμαραντίδης.
Έπαιξαν και: Τόσκας, Καραμπουλάκης, Μπουλάρι, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Ιωσιφίδης και Παπανικολάου.               




Τραυματίστηκαν και χάνουν το σημερινό ντέρμπι: Κατσαντώνης στο 25' έπεσε άσχημα στο έδαφος και καταπλακώθηκε το χέρι του ίσως χάσει το σημερινό παιχνίδι, Μηλιώτης ο οποίος είχε πάθει διάστρεμμα και σήμερα τον ενόχλησε, Γκοτζαμάνης που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, Καλεντερίδης έχει ίωση και Κουνδής που έχει κόκκινη. Αυτοί οι τραυματισμοί κάνουν το σημερινό παιχνίδι πολύ δύσκολο για τον Πιερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.