Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ Καλλονής, σήμερα στις 15:00 στο Πιερικό Στάδιο



Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα γίνει σήμερα στο Α’ Πιερικό Στάδιο στις 15:00 με τον Πιερικό να υποδέχεται την Καλλονή Λέσβου για το πρωτάθλημα της Football League, με την ομάδα της Κατερίνης να «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης. Ο Πιερικός, που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, σήμερα θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να επιστρέψει και πάλι εκεί που του αρμόζει η «βαριά» ποδοσφαιρική του ιστορία. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία κανονικά παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έβγαλε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι τραυματίες Βασιλειάδης, Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης, Καρακατσάνης και ο τιμωρημένος Δεσποτόφσκι. Ο Δεσποτόφσκι προπονήθηκε χθες με την ομάδα και στον Σκοπιανό επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο για την απερίσκεπτη ενέργειά του να αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ξεκίνημα της συνάντησης και να καταδικάσει την ομάδα σε ήττα. Χθες το βράδυ οι παίκτες δείπνησαν στην οικογενειακή ταβέρνα «ΞΥΛΙΝΟ», που βρίσκεται πίσω από το δημοτικό πάρκο Κατερίνης, σε μια κίνηση περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των παικτών, του προπονητικού τημ και της διοίκησης.
Σήμερα η αποστολή γευμάτισε στις 11:00 στο οικογενειακό κέντρο «ΕΛΙΑ» και στη συνέχεια οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Συγκεκριμένα στην αποστολή μετέχουν οι: Τόλιος, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Σεχολάρι, Καθάριος, Ντάνι (πιθανή ενδεκάδα), Παπατολίκας, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Παναγιωτίδης, Βραχνός. (3 θα "κοπούν" πριν την έναρξη του ματς).
Το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση με τον Πιερικό να επείγεται για την κατάκτηση της νίκης, που θα του δώσουν την απαραίτητη καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του μαραθωνίου της Football League. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Ζούγρας (Κοζάνης) με βοηθούς τον κ. Κουρέντα και τη κα Νιώτη (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Καραντώνης (Ημαθίας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.