Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παπαστεργίου: «Να μην μείνει πίσω ο Πιερικός!»

 Μετά από τις δυο σερί ήττες, από Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα Σμύρνης και το «διαζύγιο» με τον Νίκο Γκουλή, είναι σαφές ότι η ομάδα της Κατερίνης δεν περνά και τις πιο… εύκολες στιγμές της σεζόν. Εν αναμονή της έλευσης του νέου τεχνικού, το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιάννη Συμεωνίδη και Νίκου Γιάγκου, προετοιμάζουν τους μελανόλευκους για την επάνοδο στα τρίποντα, στην εντός έδρας «μάχη» της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, που επίσης δεν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος.

Αντιμέτωπος με μια πρώην ομάδα του θα τεθεί ο 24χρονος δεξιός μπακ του Πιερικού,
Δημήτρης Παπαστεργίου, που με δηλώσεις στη mikriliga.com τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα, με Ψαχνά και Απόλλωνα. Επιβάλλεται να νικήσουμε και να αντιδράσουμε θετικά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της πίεσης που προστίθεται εντός έδρας και μετά από δυο αποτυχίες. Επίσης, η Δόξα είναι μια δυνατή ομάδα, με καλό ρόστερ. Το γεγονός ότι και εκείνη δεν πάει καλά, την καθιστά πιο επικίνδυνη, θέλει και αυτή το δικό της ξέσπασμα. Εμείς αλλάξαμε προπονητή και ελπίζω αυτό να λειτουργήσει θετικά, ενώ περιμένουμε να μάθουμε και το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός. Πρέπει οι παίκτες να βάλουμε… πλάτη στην ομάδα, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουμε περισσότερο πάθος και δύναμη. Αυτό το ματς δε νομίζω ότι θα κριθεί στην ποιότητα, αλλά περισσότερο στη θέληση. Δεν πρέπει να μείνουμε άλλο πίσω βαθμολογικά».


Για να συνεχίσει ο πρώην μεσοαμυντικός της Παναχαϊκής, της Αναγέννησης Επανομής, της Νίκης Βόλου, της Δόξας Δράμας, του ΠΑΟΚ, των Ποντίων Κατερίνης και του Θερμαϊκού:
«Για μένα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, γιατί στο παρελθόν έπαιξα για ένα χρόνο στη Δόξα. Ήταν μια πολύ όμορφη σεζόν, γιατί πανηγυρίσαμε την άνοδο από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄. Είχαμε καλή ομάδα και καλό κλίμα, έχω μόνο θετικές αναμνήσεις και συναισθήματα από αυτό το πέρασμα από τη Δόξα και για τη συγκεκριμένη ομάδα».

«Ούτε σωτηρία, ούτε εφτάδα»

Όσο για τους στόχους του φετινού Πιερικού, ο
Παπαστεργίου τονίζει: «Δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να λέμε ότι στοχεύουμε στην εφτάδα, ή απλά στην αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι αρκετά νωρίς, ο δρόμος είναι μακρύς και οι ισορροπίες λεπτές. Αυτό που προέχει είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να στοχεύουμε πάντα σε νίκες. Δηλαδή να μην βλέπουμε πολύ μακριά, οι ακριβείς στόχοι και οι δυνατότητές μας θα αξιολογηθούν σε βάθος χρόνου. Το ατού μας είναι το καλό κλίμα και το γεγονός ότι η διοίκηση βρίσκεται κοντά μας και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Παράλληλα, πρέπει να πούμε ότι φέτος στην κατηγορία υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Λάρισα, ο Παναιτωλικός που θα κάνει το «καμ μπακ», αλλά και ο Ηρακλής και η Καβάλα».


 mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.