Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Την 37η συνεχόμενη νίκη έκαναν οι Κορασίδες του Πιερικού στο Volley

ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
(25-8, 25-6, 25-10)
Ασταμάτητο το “express” των κορασίδων του Πιερικού, όπου πέρασε πολύ εύκολα από το Αιγίνιο κερδίζοντας την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-0 σετ παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, αήττητες, έχοντας πετύχει 37 στις 37 νίκες!!! παραμένοντας για 3η σχεδόν χρονιά αήττητες, χωρίς να έχουν χάσει αγώνα, και κατακτώντας δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, βάζοντας πλώρη και για το τρίτο, έχοντας πετύχει ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που δύσκολα θα πετύχει άλλη ομάδα. 
Τα κορίτσια του Πιερικού έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο που διδάσκει βόλεϊ πετυχαίνοντας εκπληκτικά πράγματα σε πολύ μικρή ηλικία.
Ο Πιερικός με την άριστη οργάνωση του έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει την δημιουργία μιας “κυψέλης” όπου πάρα πολλά αγόρια και κορίτσια  μαθαίνουν να παίζουν βόλεϊ μέσα από παιδαγωγικές αρχές, από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές Φ.Α.,  ενώ συνάμα σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά:
Πολλά πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομής και άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ στην Α2 Εθνική κατηγορία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου, Καραπέδη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ                                       ΣΕΤ          ΝΙΚΕΣ         ΒΑΘΜΟΙ
1.      ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                             21-1                7-0                  14
2.      ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ                              17-6                5-2                  12
3.      ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                     14-12              4-3                  11
4.      ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                               10-14              3-4                  10                               
5.      ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ                                   6-19                2-5                  9
6.      ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ                4-21                0-7                  7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.