Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα FL Νέων: Νίκη Βόλου (U20) - ΣΦΚ Πιερικός (U20) 1-1

Φωτό αρχείου (P24 Blog)
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων νέων της Νίκης Βόλου και του Πιερικού στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Ο Πιερικός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη σε αυτό το παιχνίδι αλλά ο παράγοντας τύχη δεν ήταν με το μέρος των ποδοσφαιριστών του Πιερικού. Από το πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν καλύτερος των αντιπάλων του και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο η Νίκη ευτύχησε να προηγηθεί στο 33' της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργατζή ο Αργύρης Άγγελος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο o Πιερικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρήσει στο 80΄ με τον Ζούκα ο οποίος μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Καρτσαμπά βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έγραψε το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας μια γεύση πικρίας στους φιλοξενούμενους οι οποίοι αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαν να είχαν δραπετεύσει από τον Βόλο με το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.