Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Απ. Πόδας: "Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις αποφάσεις μας και ευχαριστούμε τον κόσμο για την πολυετή στήριξη"



Δηλώσεις σε τοπικό μέσο έδωσε ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας. Ας δούμε τι είπε :

<<Η ομάδα συμπληρώνει 2 μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας της, το οποίο είναι ένα χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί σε ένα κανονικό διάστημα προετοιμασίας. Είναι μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 20 ετών με πολλά παιδιά τα οποία αγωνίζονται πρώτη φορα σε ανδρικό πρωτάθλημα αυτού του επίπεδου και για το λόγο αυτό, τα 2 απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται είναι δουλειά και υπομονή. Προσδοκίες είναι η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, η προσήλωση στο όραμα της δημιουργίας μια ομάδας με κύριο στοιχείο το γηγενή παράγοντα, και η συνεχής βελτίωση των παιδιών τόσο σε επίπεδο κατάρτισης, όσο και νοοτροπίας.Σε αυτήν την κατηγορία επιβάλλεται να συμμετέχουν τα νέα παιδιά που αποτελούν  και το μέλλον του μπάσκετ. Και δε  σας κρύβω ότι η νέα προκήρυξη επιβάλει τα 4 παιδιά κάτω των 20 ετών αλλά είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει 3 παιδιά άνω των 22 και οι περισσότερες από τις ανταγωνίστριες μας έχουν 4 παιδιά απλά ως αναφορά στο φύλλο αγώνος. Όποτε καταλαβαίνουμε τη διαφορά  και τη δυσκολία του δικού μας εγχειρήματος που γίνεται απολύτως συνειδητά και στοχευμένα. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζει η ελληνική κοινωνία, είναι σημαντική η στήριξη που παρέχει ο κόσμος με την αγορά μιας κάρτας διάρκειας  και τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση του σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. 
Ο σύλλογος, όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπεί σε εθνικό επίπεδο πάνω από όλα την Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή. Εμείς δεν ανακαλύψαμε τη δουλειά από τις μικρές ηλικίες σήμερα που είναι ανάγκη. Γίνεται μια συστηματική δουλειά εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, και αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς είναι οι συμμετοχές παιδιών από την Κατερίνη στις εθνικές ομάδες. Κάτι που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Ευχαριστώ τα παιδιά για την αγάπη που δείχνουν στο μπάσκετ και το σύλλογο, τους προπονητές για την αφοσίωση και προσήλωση τους στις αρχές του συλλόγου και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι προφανές ότι μιλάμε για ένα από τα  πλέον επιτυχημένα μοντέλα συνένωσης ομάδων στο πανελλήνιο, είναι απαίτηση των καιρών οι δυνάμεις να ενώνονται, και πλέον μετά από 5 σχεδόν χρόνια, όλοι όσοι πρωτοστατήσαμε για να γίνει αυτό, αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης για τη στήριξη που δίνει στον Πιερικό Αρχέλαο όλα αυτά τα χρόνια>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.