Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Volley: Νίκες για Γυναίκες και Παγκορασίδες του Πιερικού

Photo αρχείου (P24 Blog)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1
( 20-25 , 25-9 , 25-17 , 25-16 )
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΜΑΣ ΝΙΚΗ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 3-25 , 16-25 , 18-25 )

Νικηφόρα συνέχισε το πρωτάθλημα γυναικών η ομάδα του Πιερικού , όπου στο τοπικό ντέρμπι κέρδισε την ομάδα του Αρχελάου με 3-1 σετ , σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο καθώς η ομάδα του Πιερικού έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Στο 1ο σετ η ομάδα του Αρχελάου αιφνιδίασε την ομάδα του Πιερικού , η οποία ήταν παρούσα - απούσα στο παιχνίδι , με συνέπεια να χάσει το σετ με 25-20 . Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους επικράτησαν εύκολα με 25-9 . Στο 3ο και 4ο σετ είχαμε την ίδια εικόνα , όπου οι παίκτριες του Πιερικού έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν διαφορά στο σκορ , την οποία κρατούσαν ως το τέλος και κέρδισαν και τα δυο σετ με και 25-17 και 25-16 αντίστοιχα .

Η σύνθεση : Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Χαραλαμπίδου , ​​Καραφουλίδου , ​​Παπαδοπούλου , Παναγιωτίδου , ​​Κατσίκα , Καλπακίδου , ​​Μπατσίλα , Τσιγγαροπούλου , Γκόλτσιου , Χρυσίδου , ​​Σουλή .

Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού συνέχισε το απόλυτο σερί της , καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής στο παιχνίδι που έκρινε την 1η θέση του ομίλου μέσα στο Αιγίνιο . Η ομάδα του Πιερικού έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της με 9 νίκες σε 9 αγώνες και 27-0 σετ .

Τα κορίτσια του Πιερικού μπήκανε πολύ δυνατά στο 1ο σετ , θέλοντας να " καθαρίσουν " το ζήτημα της 1ης θέσης που οδηγεί στην τελική φάση , και παίζοντας καταπληκτικά , αγγίζοντας το τέλειο κέρδισαν το σετ με 25-3 . Στο 2ο και 3ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό , με τις παίκτριες του Πιερικού να δείχνουν ότι δίκαια βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας , χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ .

Η σύνθεση : Θεοχαροπούλου , Τσιγγαροπούλου , Καραφουλίδου , ​​Χρυσίδου , ​​Θεοδώρου , Γκόλτσιου , Καρύδη , Σουλή , Μπατσίλα , Ανθιμίδου , ​​Κωνσταντινίδου , ​​Καλαμάρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.