Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (Photos)

Και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης , στο Σιδηροδρομικό Σταθμό , επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου . Το σχολείο βρίσκεται στην περιοχή όπου είναι το νέο κλειστό γυμναστήριο που αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος και οι μαθητές και οι μαθήτριες του , όπως και οι εκπαιδευτικοί του , υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τους καλαθοσφαιριστές , τους προπονητές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου .

Ο διευθυντής του σχολείου κ . Θάνος Γκιάτας καλωσορίζοντας την αντιπροσωπευτική ομάδα της Κατερίνης , μεταξύ άλλων είπε : " Είναι ευκαιρία σήμερα να γνωρίσουμε την ομάδα από κοντά , να μιλήσουμε με τους αθλητές της και να γίνουμε και εμείς φίλοι της . Αυτή η ομάδα , ο Πιερικός Αρχέλαος και κάποτε Πιερικός και Αρχέλαος που είναι δύο ονόματα που τα γνωρίζει όλη η Ελλάδα , είναι συνυφασμένη με την πόλη μας και την ιστορία της » .

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου Ξενοφών Μπαραλιάκος, αναφέρθηκαν στην ιστορία του συλλόγου και εξέφρασαν τις ευχαριστίες για τη φιλοξενία . Οι προπονητές Χρήστος Ξηρομερίτης και Βασίλης Τσερνισώφ μίλησαν για την πορεία της ομάδας και οι καλαθοσφαιριστές Θάνος Κοντσές , Λάζαρος Πέτκος και Μάριος Σακελλαρίου κάλεσαν τους μαθητές να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου .

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με έναν αγώνα μπάσκετ μικρής διάρκειας όπου στη μία ομάδα ήταν οι καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές και στην άλλη οι δάσκαλοι του σχολείου που καταχειροκροτήθηκαν .

Στη συνέχεια οι αθλητές μοίρασαν ομαδικές φωτογραφίες με αυτόγραφα .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου ο διευθυντής του σχολείου κ . Θάνος Γκιάτας και ο γυμναστής του σχολείου με ειδικότητα στο μπάσκετ κ . Γιάννης Σορτανίδης , δήλωσαν :

Θάνος Γκιάτας - Διευθυντής 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης : " Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε σήμερα κοντά μας την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου , η οποία τυχαίνει να είναι στη γειτονιά μας , εδώ όπου βρίσκεται και το νέο κλειστό γυμναστήριο . Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά τους παίκτες , τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου και γιατί όχι να γίνουν φίλοι αυτής της ομάδας . Τέτοιες ενέργειες μας χαροποιούν ιδιαίτερα , αφού οι μαθητές και οι μαθήτριές μας έχουν ανάγκη τον υγιή αθλητισμό , στον οποίο πρέπει να συμμετέχουν ενεργά » .

Γιάννης Σορτανίδης - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής 8ου Δημ . Σχολείου Κατερίνης : " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κοντά μας την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου , μια ιστορική ομάδα που και εγώ από αυτή έχω ωραίες μνήμες από την αποχή που ήταν στην Α εθνική . Είναι μία ευκαιρία για τη νεολαία της Κατερίνης και εν γένει του σχολείου μας , να έρθει σε επαφή με την ομάδα αυτή , να δει από κοντά τους παίκτες της και βέβαια με την αποδοχή της πρόσκλησης να είναι δίπλα της σε κάθε αγώνα . Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι " νους υγιής εν σώματι υγιεί " είναι κάτι το οποίο πρέπει να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας και εγώ έχοντας ιδία πείρα ως καθηγητής φυσικής αγωγής και ως ασχολούμενος με τον αθλητισμό , όταν αυτά είναι κοντά στον αθλητισμό , τότε μένουν μακριά από άλλα πράγματα . Επομένως αυτή η προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες , προκειμένου τα παιδιά μας να είναι και να παραμείνουν κοντά στον αθλητισμό , γιατί μόνο να κερδίσουν έχουν από αυτόν " .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.