Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Σήκωσαν την 5η κούπα οι κορασίδες του Πιερικού!

Τον 5ο συνεχόμενο τίτλο κατέκτησαν οι κορασίδες του Πιερικού καθώς στην τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης κέρδισαν για 2η φορά την ομάδα της Καστοριάς με 3-0 σετ σηκώνοντας έτσι το 5ο συνεχόμενο κύπελλο μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα αντάξια των επιτυχιών που έφεραν τα τρομερά κορίτσια του Πιερικού .

Στο 1ο σετ η ομάδα της Καστοριάς αιφνιδίασε την ομάδα του Πιερικού καθώς προηγήθηκε με 6-1 , όμως σιγά σιγά τα κορίτσια του Πιερικού ανεβάζοντας απόδοση ισοφάρισαν και στην συνέχεια παίρνοντας διαφορά , την κράτησαν ως το τέλος κερδίζοντας το 1ο σετ με 25-20 .

Στο 2ο σετ το σκορ τα λέει όλα αφού η ομάδα του Πιερικού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης στην ομάδα της Καστοριάς κερδίζοντας το πολύ εύκολα με 25-7 .

Το 3ο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι παίκτριες του Πιερικού μπαίνοντας δυνατά στο σετ πήραν διαφορά στο σκορ από την αρχή την οποία και διεύρυναν με συνέπεια να πάρουν και αυτό το σετ με 25-17 και την νίκη με 3-0 σετ και το 5ο συνεχόμενο τίττλο .

Η ομάδα του Πιερικού διαθέτοντας στις τάξεις της εκπληκτικά κορίτσια με καρδιά πρωταθλητή , πραγματοποίησαν μια απίστευτη χρονιά στο πρωτάθλημα κορασίδων καθώς πέτυχαν το " ΤΕΛΕΙΟ " αφού πέτυχαν 16 νίκες σε 16 αγώνες και 48-0 σετ δείχνοντας ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλες τις ομάδες . Εφαρμόζοντας κατά γράμμα το προπονητικό πρόγραμμα και παρά τους διάφορους τραυματισμούς που υπήρξαν , τα φοβερά κορίτσια του Πιερικού δουλεύοντας πολύ πειθαρχημένα , πέτυχαν φέτος και πάλι το απόλυτο , ενώ σε 4 χρόνια έχουν κατακτήσει 5 πρωταθλήματα .

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : « Ο,τι και να πω γι'αυτά τα κορίτσια είναι λίγο . Τα αποτελέσματα και τα κύπελλα που έχουν κατακτήσει τα λένε όλα . Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά σε αυτά που πέτυχαν . "

Η σύνθεση : Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Γκόλτσιου , Καραφουλίδου , ​​Μπατσίλα , Θεοδώρου , Καλαϊτζή , Καλαμάρα , Καρύδη , Κακάλη , Παπαδημητρίου Π , Παπαδημητρίου Ελ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.