Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Δόξα Λευκάδας, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Μετά τη μεγάλη και σημαντική νίκη στη Νέα Ιωνία του Βόλου , ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Κατερίνη την πρωτοπόρο Δόξα Λευκάδας η οποία έχει δεκατρείς συνεχόμενες νίκες .

Ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Λευκάδα , αφού οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο και ο Πιερικός Αρχέλαος τη νίκη , για να εδραιώσει την παραμονή στην κατηγορία .

Όπως σε κάθε αγώνα στην Κατερίνη , έτσι και σε αυτόν , τον κυρίαρχο ρόλο έχουν και οι φίλαθλοι που κατακλύζουν το γυμναστήριο και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα συμπαράστασης .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στη Λευκάδα , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε χάσει με 85-70 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Πιτσίλκας Β . και Ξέρας και κομισάριος ο κ . Νίκος Βάτσιος .

Τέλος , για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης , δήλωσε :
« Μετά από δύο συνεχόμενες σημαντικές νίκες απέναντι σε δυο πολύ καλούς αντιπάλους , αντιστρέψαμε την κατάσταση και είμαστε σε πλεονεκτική θέση , χωρίς όμως να έχει τελειώσει το θέμα της παραμονής , μαθηματικά . Την Κυριακή υποδεχόμαστε την πιο καλή και πλήρη ομάδα της κατηγορίας , με παίκτες και προπονητή αναγνωρισμένους και με μεγάλη αξία . Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα , δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σκληρά , ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα . Εύχομαι ο κόσμος που μας βοηθά πάρα πολύ και μας δίνει ώθηση , να γεμίσει ακόμη μια φορά το γήπεδο και να χαρεί το παιχνίδι " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.