Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης που φέτος έκλεισε τα 100 χρόνια λειτουργίας του (Photos)


































Το ιστορικό σχολείο της Κατερίνης , το 2ο Δημοτικό , επισκέφθηκε αυτή τη φορά ο Πιερικός Αρχέλαος με οκταμελή αντιπροσωπεία του για να ενημερώσει τους μαθητές του για τις δραστηριότητές του και να τους προσκαλέσει στους ενδιαφέροντες αγώνες μπάσκετ που δίνει η ανδρική ομάδα στην πόλη μας .

Ο διευθυντής του ιστορικού σχολείου κ . Νίκος Ναχόπουλος καλωσορίζοντας την επίσης ιστορική ομάδα της Κατερίνης , ευχήθηκε καλές επιτυχίες στον Πιερικό Αρχέλαο και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ωραία αυτή πρωτοβουλία .

Την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας , ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος , οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς , Γιώργος Ασημάκης και Νίκος Παπαδόπουλος και οι προπονητές Σωτήρης Γκαβοτάσιος , Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης .

Απευθυνόμενοι προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και ενθουσιασμένοι , ο καθένας , από τον τομέα του , αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου ο οποίος αγκαλιάζεται έμπρακτα από εκατοντάδες νέους της περιοχής μας .

Στους μαθητές δόθηκε μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση και μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ανδρικής ομάδας στις οποίες οι καλαθοσφαιριστές υπέγραφαν , ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση των νεαρών μαθητών - φιλάθλων .

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από τη λειτουργία του σχολείου ο διευθυντής του χάρισε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το καλαίσθητο λεύκωμα - ημερολόγιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου , από το οποίο αποφοίτησαν πολλοί αθλητές και παράγοντες του Πιερικού Αρχελάου .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ . Νίκος Ναχόπουλος , δήλωσε : « Ευχαριστούμε πολύ τον Πιερικό Αρχέλαο για τη σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείο μας . Έδωσε χαρά και σε εμάς τους δασκάλους , αλλά κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριές μας . Θέλουμε τέτοιες επισκέψεις γιατί δίνουν μια άλλη διάσταση στην προοπτική της εκπαίδευσης , των παιδιών και γενικότερα του αθλητισμού . Έχουμε ανάγκη από αυτές τις εκδηλώσεις " .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.