Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Volley: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα του ΣΦΚ Πιερικός

Συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Άνδρες , γυναίκες και παγκορασίδες και αυτό το Σαββατοκύριακο 29-30/3/2014 . Το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 16:00 η γυναικεία ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική της τελικής φάσης με την ομάδα του Ικάρου Έδεσσας .

Τα κορίτσια του Πιερικού μετά την νίκη μέσα στα Γιαννιτσά , θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία που είχανε όλη την χρονιά με μια καθαρή νίκη , για να κάνουν το 2 στα 2 στην τελική φάση και να προσθέσουν ακόμη ένα λιθαράκι στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Η διοίκηση , το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες του Πιερικού καλούν τον κόσμο να γεμίσει για ακόμη μια φορά το γήπεδο και να γίνει ο 7ος παίκτης που θα ωθήσει τα κορίτσια στην νίκη .

Οι άνδρες του Πιερικού αγωνίζονται το Σάββατο στην Βέροια με την ομάδα του Φιλίππου , και θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί στις νίκες , γεγονός που θα του εδραιώσει στην 1η θέση της βαθμολογίας , φέρνοντάς τους πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .
           
Οι παγκορασίδες αγωνίζονται την Κυριακή 30 Μαρτίου στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ομάδα του Αρχελάου σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο , αφού οι παγκορασίδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην τελική φάση , όπου θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , καθώς και για την υπεράσπιση του θρόνου τους αφού είναι πρωταθλήτριες τα 3 προηγούμενα χρόνια .

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα , με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ , δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας , μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ , Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν . 6948724752

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.