Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

11η αγωνιστική ΕΣΠΕΜ Ανδρών: ΣΦΚ Πιερικός - Κοζάνη 3-0

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0
( 25-12 , 25-15 , 25-8 )

Νικηφόρα συνέχισαν το πρωτάθλημα οι άνδρες του Πιερικού , όπου κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα της Κοζάνης με 3-0 σετ σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά , αφού οι παίκτες του Πιερικού κέρδισαν πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ , διευρύνοντας έτσι το σερί τους σε 10 νίκες σε 10 αγώνες ! και 30-1 σετ ! , παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται από την 1η αγωνιστική .

Οι παίκτες του Πιερικού δείχνουν μέχρι στιγμής μια αξιοζήλευτη σταθερότητα , γεγονός που τους δίνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας , έτοιμοι να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία . Με την νίκη απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης , έβαλαν ακόμη ένα λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια .

Στο παιχνίδι του Σαββάτου η ομάδα του Πιερικού έδειξε γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας . Παίζοντας αρκετά καλά , δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στην ομάδα της Κοζάνης , η οποία έχασε δίκαια τον αγώνα . Και στα 3 σετ η ομάδα του Πιερικού έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρνε διαφορά στο σκορ την οποία διεύρυνε στην συνέχεια , κερδίζοντας και τα τρία σετ πολύ εύκολα . Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και στα τρία σετ .

Ο Πιερικός μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος κορασίδων , συνεχίζει την τιτάνια προσπάθεια για την κατάκτηση και των άλλων στόχων που έχει βάλει . Ήδη οι άνδρες βρίσκονται στην κορυφή και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , οι γυναίκες έχουν προκριθεί στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , ενώ οι παγκορασίδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή στην τελική φάση 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος , έχοντας το καλύτερο ρεκόρ απ' όλες τις ομάδες με 9 στις 9 νίκες και 27-0 σετ ! Ο Πιερικός δείχνει με την σκληρή , επιστημονική και πειθαρχημένη δουλειά σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα την κυρίαρχη θέση που έχει , αντάξια του μεγάλου ονόματος του .

 Η σύνθεση : Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιατσίδης Απ , Καλιακός , Αλεξίου , Γιατσίδης Δ , Λαζαρίδης , Τολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.