Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου (Photos)


Στέλιος Χατζηιωάννου : « Οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση »

Βασίλης Πλατής : « Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε , ίσως και παραπάνω με το σκορ που βλέπω »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου , στην Κατερίνη , για την 5η αγωνιστική του Β γύρου πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , οι προπονητές και των δύο ομάδων Στέλιος Χατζηιωάννου και Βασίλης Πλατής , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες το παιχνίδι με το Πευκοχώρι είχε χαρακτήρα πρόωρου τελικού . Σίγουρα η νίκη μας δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα , αλλά είναι κυρίως η πολύ καλή απόδοση που μας ικανοποιεί και που δείχνει ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση στη γενικότερη καλή πορεία που κάνουμε φέτος . Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουμε . Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και θέλει πνευματική δύναμη και αντοχή για να πετύχεις τους στόχους σου . "

Βασίλης Πλατής - προπονητής Ευρώπης Πευκοχωρίου : " Απ ' ότι είδαν όλοι , οι μισοί τουλάχιστον παίκτες της ομάδας μας έχουν ήδη μπει στο τριήμερο . Παρόλα όσα είπαμε , είχαμε πέντε παίκτες , με αυτούς που αγωνιστήκαμε και στο τέλος . Οι υπόλοιποι έκαναν ... ψιλοτουρισμό . Βέβαια είχαμε κάποια προβλήματα , αλλά δεν δικαιολογεί τίποτε ένας μικροτραυματισμός . Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε , ίσως και παραπάνω με το σκορ που βλέπω . Το παιχνίδι ήταν για διαφορά τριάντα πόντων , αλλά μειώθηκε με την υπερπροσπάθεια 4-5 παιδιών που είχαν φιλότιμο . Οι άλλοι θα υποστούν αυτά που πρέπει από την ομάδα και θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια » .



Ο Παύλος Μπατάλας στον αγώνα με το Πευκοχώρι

Στον αγώνα με το Πευκοχώρι , ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πιερικού Αρχελάου , ήταν και ο Παύλος Μπατάλας , οικονομικός επόπτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο Παύλος Μπατάλας , ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση του παιχνιδιού , δήλωσε : " Στηρίζουμε την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου και ανατρέχοντας λίγο στην ιστορία του στη δεκαετία του 80 , του Πιερικού τότε , ήταν η τρίτη επαρχιακή ομάδα που είχε βγει στην Α εθνική κατηγορία . Η ιστορική αυτή ομάδα σήμερα , είναι η ομάδα της Πιερίας που την αγαπάμε και είμαστε δίπλα της . Μας χαροποιεί αυτή η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο , όχι μόνο από τη νίκη , αλλά και από τον κόσμο που κατακλύζει το γυμναστήριο και δημιουργεί αυτό το όμορφο κλίμα που σπάνια το συναντάς σε άλλα γήπεδα . Γι αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο να είναι εδώ σε κάθε αγώνα , γιατί πρόκειται για έναν υγιή σύλλογο που αντιπροσωπεύει επάξια το μπάσκετ της περιοχής μας " .



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο

Ανάμεσα στους φιλάθλους στον αγώνα με το Πευκοχώρι ήταν και πολλοί από τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης , ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τον Πιερικό Αρχέλαο .

Ο Κώστας Ρέχας , πρόεδρος του συλλόγου και παλιός καλαθοσφαιριστής , μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε : " Ζούμε μια περίοδο που όλα πραγματικά είναι δύσκολα , τόσο στην αγορά της Κατερίνης , στον εμπορικό κόσμο που εκπροσωπώ , αλλά και γενικά στην κοινωνία . Βέβαια αυτή η κατάσταση έχει ως επακόλουθο και τον αθλητισμό γενικά και γι αυτό όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας , δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε , γιατί αυτό που βλέπουμε σήμερα με τα νέα παιδιά της Κατερίνης , είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ετών . Πρέπει να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και να βοηθήσουμε για το καλό του τόπου μας » .



Και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας

Και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας εκπροσωπήθηκε στον αγώνα του Σαββάτου , όπου μέλη του παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου .

Ήταν ο Χρήστος Τζιούτζιας .

Η θερμή τους υποστήριξη στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου ήταν έκδηλη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.