Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Volley: Απόλυτη κυριαρχία! Νίκες παντού!

ΆΝΔΡΕΣ : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Νικηφόρα συνέχισαν τα τμήματα του Πιερικού την πορεία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα .

Οι άνδρες κέρδισαν μέσα στην Βέροια την ομάδα του Φίλιππου με 3-0 σετ πολύ εύκολα , σημειώνοντας την 12η νίκη σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας , εξασφαλίζοντας κατά 95 % την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , καθώς η ομάδα της Έδεσσας ( 2η στην βαθμολογία ) έχασε στο ντέρμπι από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-2 δίνοντας έτσι αέρα πολλών βαθμών διαφοράς στον Πιερικό .
Ο Πιερικός έτσι , είναι πολύ κοντά στην (επ)άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αφού με καθαρή νίκη την ερχόμενη αγωνιστική στην Κατερίνη με την ομάδα του Αρχελάου , εξασφαλίζει 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .
           
Οι γυναίκες του Πιερικού κέρδισαν στην 2η αγωνιστική της τελικής φάσης την ομάδα της Έδεσσας με 3-0 σετ κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ .
Οι γυναίκες του Πιερικού , με εξαίρεση το 2ο μισό του 1ου σετ που χαλάρωσαν , έδειξαν πολύ καλά στοιχεία , παίζοντας πολύ καλά , κέρδισαν το παιχνίδι και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας.
           
Οι παγκορασίδες κέρδισαν στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Αρχελάου με 3-1 σετ τερματίζοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας , καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος .
Οι παγκορασίδες του Πιερικού τερμάτισαν αήττητες στην 1η θέση , σημειώνοντας 12 νίκες σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , περνώντας στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων , θέλοντας να υπερασπισθούν τον θρόνο τους αφού έχουν κατακτήσει τα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα τις τρεις προηγούμενες χρονιές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.