Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Γεμάτος" στον Τύρναβο ο Πιερικός!

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Πιερικού για την κυριακάτικη έξοδο στον Τύρναβο , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Χθες ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του και σήμερα στις 14:30 άρχισε η προετοιμασία με την παρουσία όλων των παικτών .

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Πιερικός θα παίξει την Κυριακή στον Τύρναβο , αφού και ο στρατευμένος Κέρι θα δώσει το παρόν .

Ο Πιερικός που τα πήγε περίφημα στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας , βλέπει πλέον διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το προπονητικό τιμ καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά . Στις προθέσεις του Κατερινιώτη τεχνικού είναι η διεξαγωγή φιλικών αγώνων , ώστε οι παίκτες τον Απρίλιο να βγάλουν κανονικά προπονητικά τη χρονιά , αφού το διάστημα που μεσολαβεί είναι μεγάλο.

Έτσι υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να κτιστεί μια καινούργια ομάδα που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει τη νέα χρονιά και να αποφύγει τα όποια λάθη των περασμένων ετών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.