Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

12η αγωνιστική ΕΣΠΕΜ Ανδρών: Εδεσσαϊκή - ΣΦΚ Πιερικός 0-3

ΓΕ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 
( 18-25 , 11-25 , 11-25 )

Πολύ εύκολα πέρασε από την Έδεσσα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού καθώς κέρδισε την ΓΕ Εδεσσαϊκή με 3-0 σετ δείχνοντας για ακόμη μια φορά γιατί βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας το απόλυτο στις νίκες με 11 στις 11 και 33-1 σετ !

Η ομάδα του Πιερικού πρόσθεσε ακόμη ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Ο Πιερικός παρότι στο 1ο σετ μπήκε λίγο μουδιασμένα , εντούτοις πολύ σύντομα αποκατέστησε την τάξη και επέβαλλε τον ρυθμό του , με συνέπεια να κερδίσει το 1ο σετ εύκολα με 25-18 .

Στο 2ο και 3ο σετ ήταν " παράσταση για ένα ρόλο " αφού όπως δείχνει και το σκορ κέρδισε και τα δυο σετ πολύ εύκολα με 25-11 , κάνοντας έτσι ένα υγιεινό περίπατο χωρίς να κουραστεί , ενώ συνάμα συνέχισε αήττητος να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας .

Ο Κ . Σαρρής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και στα 3 σετ , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά .

Ο Πιερικός πιστός στο βαρύ του όνομα πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή πορεία , καθώς παραμένει αήττητος και μάλιστα έχοντας χάσει μόλις ένα σετ και παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια εντυπωσιακό βόλεϊ , δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα που πρέπει να αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία .

Η σκληρή , πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά από το προπονητικό τιμ , η πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά από τους παίκτες και η άριστη οργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα από την διοίκηση , έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που έχει σαρώσει τους πάντες στο πέρασμά της και δείχνει έτοιμη να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Ο κόσμος που γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο , δείχνει την μεγάλη αγάπη του γι ' αυτή την ομάδα , και οι άντρες του Πιερικού τους το ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο , συνδυάζοντας νίκες με πολύ καλό θέαμα .

Η σύνθεση:
Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιατσίδης Απ . , Καλιακός , Αλεξίου , Γιατσίδης Δ . , Λαζαρίδης , Τολιάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.