Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νίκη Βόλου - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Νέα Ιωνία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στο Βόλο στις 5 μμ

Στη Νέα Ιωνία του Βόλου φιλοξενείται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος όπου θα δώσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι , μια μάχη , αφού και η Νίκη Βόλου έχει ανάγκη τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης .

Η ομάδα της Κατερίνης μετά τη μεγάλη της υπεροχή με τη Λιβαδειά , στην εντατική της προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι , έχει ως στόχο μια καλή εμφάνιση , αντάξια του δυναμικού της , το οποίο απέδειξε ότι στα δύσκολα όταν θέλει , καταφέρνει το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα. Κύρια για τον υπέροχο κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα της .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 88-80 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Σιταρίδης και Τζιοπάνος .

Τέλος , για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Θωμάς Αμπαράς , δήλωσε :
« Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και μία καλή εμφάνιση κόντρα στη δεύτερη στη βαθμολογία Λιβαδειά . Με οδηγό αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο σημαντική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου , που θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος . Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.