Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Volley: Νίκη για τους Άνδρες του Πιερικού στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου

Photo αρχείου

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απόλλων Καλυβίων 3-0 
(25-19, 25-17, 25-20)






Νέα νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού καθώς στην πρεμιέρα του 2ου γύρου κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα των Καλυβίων με 3-0 σετ συνεχίζοντας το αήττητο σερί με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια , παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας , και βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Η ομάδα των Καλυβίων προσπάθησε πάρα πολύ στο παιχνίδι , προβάλοντας σθεναρή αντίσταση , αλλά η ομάδα του Πιερικού έδειξε ότι είναι καλύτερη και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας . Και στα τρία σετ , γινόταν μάχη μέχρι τον 10ο πόντο , όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Πιερικού έπαιρναν διαφορά στο σκορ , άλλοτε μικρή και άλλοτε μεγάλη , με συνέπεια να κατακτήσουν και τα τρια σετ και την νίκη σε αυτό το ντέρμπι .

Οι παίκτες του Πιερικού δείχνουν μέχρι τώρα σε όλο το πρωτάθλημα την μεγάλη τους θέληση και αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία . Δουλεύοντας όλη την χρονιά σκληρά στις προπονήσεις δεν θέλουν με κανένα τρόπο να χάσουν την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία . Η ομάδα του Πιερικού έχει χάσει μόλις ένα σετ ( 27-1 σετ ) δείχνοντας ότι είναι μία άριστα καλοκουρδισμένη μηχανή που δουλεύει άψογα για την υλοποίηση του στόχου της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.