Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Volley: Πήραν το ντέρμπι κορυφής στην τελική φάση οι γυναίκες του Πιερικού!

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
( 25-22 , 19-25 , 21-25 , 24-26 )

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ , έκαναν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο ντέρμπι στην τελική φάση μέσα στα Γιαννιτσά την τοπική ομάδα με 3-1 σετ .

Με ψυχή , με πάθος και με πολύ καλή ομαδική τακτική , τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη , και πήγανε στα Γιαννιτσά αποφασισμένες για να την πάρουν .

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν καλά , πήραν μια μικρή διαφορά , όμως η ομάδα των Γιαννιτσών αντέδρασε , ισοφάρισε και το παιχνίδι πήγαινε πόντο - πόντο αφού οι ομάδες ήταν ισόπαλες 21-21 . Στο σημείο αυτό μια ολιγορία των κοριτσιών έδωσε το σετ στην ομάδα των Γιαννιτσών με 25-22 . Όμως , τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν ότι δεν θα το έβαζαν κάτω και ότι ήρθαν αποφασισμένες για την νίκη .

Έτσι στο 2ο σετ ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά , προηγήθηκαν 6-1 , 12-7 , 19-14 και τελικά πήρανε το σετ με 25-19 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ .

Στο 3ο σετ πάλι τα κορίτσια του Πιερικού προηγήθηκαν με 5-1 , όμως τα Γιαννιτσά ισοφάρισαν 9-9 , και στην συνέχεια γινόταν μάχη πόντο - πόντο , αλλά προς το τέλος του σετ τα κορίτσια του Πιερικού πιο ψύχραιμες και πιο αποφασισμένες πήραν διαφορά στο σκορ και το κέρδισαν με 25-21 .

Στο 4ο σετ , το παιχνίδι ήταν για πολύ γερά νεύρα , καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε με και 4-0, 12-6 . Η ομάδα του Πιερικού γύρισε το παιχνίδι σε 20-19 , όμως η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε με 24-21 . Στο σημείο αυτό τα κορίτσια του Πιερικού με περίσσεια ψυχραιμία , με άμυνα για σεμινάριο και με αποτελεσματική τακτική στο σερβίς - μπλοκ - επίθεση πήρε τελικά το σετ με 26-24 και την νίκη με 3-1 σετ κάνοντας έτσι το 1ο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : « Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ μεγάλη νίκη . Συνεχίζουμε προσγειωμένα και με πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του στόχου μας . Και πάλι μπράβο στα κορίτσια . "

Σύνθεση : Τσιουτσιούλη , Παπαδοπούλου , Γκουτζαμάνη , Καλπακίδου , ​​Παναγιωτίδου , ​​Μπατσίλα , Κατσίκα , Χαραλαμπίδου , ​​Χρυσίδου , ​​Γκόλτσιου , Σουλή .

Το άλλο παιχνίδι της τελικής φάσης : ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-2

Η βαθμολογία :

ΟΜΑΔΑ - ΒΑΘΜΟΙ - ΣΕΤ
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3 3-1
2 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2 3-2
3 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 1 2-3
4 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 0 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.