Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Σ. Χατζηιωάννου: « Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Δόξα Λευκάδας στην Κατερίνη , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Το παιχνίδι με τη Λευκάδα ήταν μια μεγάλη πρόκληση , καθώς παίζαμε με τους φετινούς πρωταθλητές σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας . Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη . Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όποιος εφησυχάσει μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων . Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε τώρα στον επόμενο αγώνα με τα Πεύκα . Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο. Μια υποτιθέμενη νίκη θα είναι μια μεγάλη κατάκτηση για μας " .


Ένας Λευκαδίτης στην Κατερίνη ...

Στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας ήταν και ο Λευκαδίτης Σπύρος Σταματέλος , γεωπόνος και μόνιμος κάτοικος , πλέον , στην Κατερίνη .

Είδε τους καλούς του φίλους από την πατρίδα του και εξέφρασε βέβαια τα κολακευτικά του σχόλια για την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου , λέγοντας μάλιστα « ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.