Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πιερικος Αρχέλαος - Λιβαδειά, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή στις 5 μμ

Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι αυτό που θα γίνει την Κυριακή στην Κατερίνη , με αντίπαλο του Πιερικού Αρχελάου τη Λιβαδειά .

Η βαθμολογική θέση των φιλοξενούμενης ομάδας δηλώνει και τις προθέσεις της για την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία , όπως και του Πιερικού Αρχελάου που θα επιδιώξει αποφασιστικά τη νίκη για την παραμονή του στη Β εθνική .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στη Λιβαδειά , η γηπεδούχος εκεί ομάδα είχε νικήσει με 64-60 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Δεληγιαννίδης και Θεοδώρου και κομισάριος ο κ . Αριστοτέλης Γιαμούζης .

Τέλος , για τον αγώνα ο διοικητικός υπεύθυνος μάρκετινγκ του Πιερικού Αρχελάου Φώντας Μπαραλιάκος , δήλωσε : « Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με τη φιλοξενούμενη ομάδα της Λιβαδειάς , τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα της Β εθνικής και γι αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο της Κατερίνης για να το παρακολουθήσει . Είναι παιχνίδι που αξίζει να το δει το μπασκετικό κοινό , δηλώνοντας έτσι και την έμπρακτη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας . Είναι αναμφισβήτητα ένα κομβικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και η νίκη είναι για εμάς μονόδρομος " .



Στον αγώνα θα είναι και η VODAFONE

Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος σε συνεργασία με τη μεγάλη του χορηγό VODAFONE - Αγίας Λαύρας 2 , Κατερίνη ( Τσιμόπουλος Ηλίας ) στον κυριακάτικο αγώνα με τη Λιβαδειά , θα προσφέρουν δωρεάν πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας .

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή τους είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας .

Επίσης , στο ημίχρονο θα γίνουν διαγνωστικά παιχνίδια και η VODAFONE θα μοιράσει διάφορα δώρα στους νικητές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.