Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Για ό,τι καλύτερο ο Πιερικός στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια

Πλήρης και ... απελευθερωμένη η ομάδα της Κατερίνης στα παιχνίδια με Τύρναβο και Κέρκυρα . Γυρνά ο Αποστολίδης , ευκαιρία στο ... νέο αίμα από Γιώργο Καμπερίδη .

Παντελώς απαλλαγμένος από το άγχος της επιβίωσης και της σωτηρίας θα παρουσιαστεί ο Πιερικός τις δυο τελευταίες αγωνιστικές , μετά το τρίποντο εξασφάλισης με τη Δόξα Δράμας . Η ομάδα της Κατερίνης δοκιμάζεται μακριά από το σπίτι της , αρχικά την Κυριακή με τον Τύρναβο και ακολούθως στην έδρα της πρωτοπόρου Κέρκυρας . Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους μελανόλευκους , καθώς και ο έμπειρος Κώστας Αποστολίδης γυρνά από τιμωρία . Βεβαίως , ο Γιώργος Καμπερίδης ετοιμάζει αλλαγές στη σύνθεση και θα δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε νεαρούς . Βεβαίως , ο Πιερικός δε θα αρχίσει ... διακοπές με τη λήξη του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα , αλλά θα συνεχίσει τις προπονήσεις για περίπου ένα δίμηνο ακόμα . Ως τα τέλη Μαϊου αναμένεται να δοθούν και 8-10 φιλικά και ήδη κάποια " κλείστηκαν " όπως με Απόλλωνα Καλαμαριάς ( δυο ) Εθνικό Γαζώρου , ενώ θα δοθούν και τεστ με ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα . Επίσης , ενδέχεται να δοθεί τουρνουά στη Σερβία με ομάδες από τη γειτονική χώρα .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.