Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Βατανιακός 1-0

Photo αρχείου (P24 Blog)
Σάκης Παπαβασιλείου ( προπονητής Βατανιακού ) : « Στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος Όλοι οι φίλαθλοι είδαν ότι ο Βατανιακός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Ατυχήσαμε σε κάποιες φάσεις , με αποκορύφωμα τα δυο δοκάρια Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια ... , είχαμε κατοχή , πολλαπλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος καταλήξαμε με την ήττα , κάτι που είναι ό , τι χειρότερο για τη συνέχεια . Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να διεκδικήσουμε την παραμονή , όσο δύσκολο κι αν φαίνεται , αν και βέβαια αυτό δεν εξαρτάται πλέον απο εμάς . Είναι λυπηρό να παίζει ο Πιερικός παιχνίδι για την παραμονή , έχουμε μάθει τον Πιερικό στο υψηλότερο επίπεδο . Ελπίζω ο Πιερικός να είναι πρωταγωνιστής στη νέα σεζόν και να καμαρώσουμε όλοι τη φανέλα του Πιερικού να διεκδικεί την άνοδο . Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα . Καλή συνέχεια στον Πιερικό και εύχομαι ό , τι καλύτερο στη συνέχεια . Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια . Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη , όσο δύσκολη κι αν είναι η συνέχεια » .

Γιάννης Συμεωνίδης ( προπονητής τερματοφυλάκων Πιερικού ) : " Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του κ Καμπερίδη , ο οποίος δε βρίσκεται εδώ , λόγω της έντασης του αγώνα ήταν φορτισμένος και δε μπορούσε να παραστεί Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πιερικού για τη νίκη που πήραμε Την αφιερώνουμε .. στον κόσμο που μας συμπαραστέκεται , στη διοίκηση και σε όσους αγαπούν τον Πιερικό . Η νίκη ήταν για μας μονόδρομος , μπήκαμε δυνατά , είχαμε προϋποθέσεις να " καθαρίσουμε " το ματς πιο νωρίς , έστω όμως και στο τέλος ήλθε το γκολ . Κακώς αγχωθήκαμε γι ' αυτή τη νίκη . Δεν είχαμε στο μυαλό μας την ισοπαλία , θέλαμε μόνο τη νίκη και γι ' αυτό ίσως αγχωθήκαμε λίγο . Τώρα προχωράμε μπροστά » .

Γιώργος Ποτουρίδης ( ποδοσφαιριστής Βατανιακού ) : " Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου Στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι από τον Πιερικό Θέλαμε το παιχνίδι για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή Σαν αρχηγός και παλαιότερος είπα ... στα παιδιά ότι ακόμη κι αν πέσουμε θα πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε . Θα πάμε για τέσσερις νίκες από εδώ και πέρα ​​και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει . Με λυπούν κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα και δε θα ήθελα να τα συζητήσουμε . Καλή συνέχεια στον Πιερικό και ό , τι καλύτερο . Μακάρι να δούμε τον Πιερικό στην Α ' Εθνική , χωρίς να κάνουμε τους σοφούς ή τους ρομαντικούς . Αυτό είναι το μεράκι όλου του κόσμου του Πιερικού . Όσο για το Βατανιακό μακάρι να βρει το δρόμο του στις επαγγελματικές κατηγορίες . Ξέρουμε τις δυνατότητες του Βατανιακού και το σκοπό της ομάδας , που είναι πολύ διαφορετικός από αυτό του Πιερικού " .
Καλούμενος να διευκρινήσει τι εννοούσε λέγοντας « Mε λυπούν κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα και δε θα ήθελα να τα συζητήσουμε " ο Ποτουρίδης είπε ... " με λύπησε το ότι πετάχτηκαν μπάλες μέσα , οι συνεχείς τραυματισμού του Πιερικού προς το τέλος . Θα πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά του Πιερικού ότι όταν παίζουν στον Πιερικό φοράνε μια διαφορετική φανέλα από άλλες ομάδες Όλα αυτά όμως είναι κατανοητά στο ποδόσφαιρο , κοιτάμε το αποτέλεσμα . Έτσι είναι η μπάλα δυστυχώς " .

Χρήστος Ελευθεριάδης ( ποδοσφαιριστής Πιερικού ) : " Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι , ξέραμε ότι θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος και λιγότερο στο καλό ποδόσφαιρο Στόχος ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος τα καταφέραμε Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο , κι εμείς και ο .. Βατανιακός είχαμε ευκαιρίες . Εμείς αξιοποιήσαμε μια από αυτές και κερδίσαμε το παιχνίδι . Κάναμε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή την οποία όμως δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη . Χαμηλώνουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε γι ' αυτό το στόχο . Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας στήριξε . Εύχομαι στο Βατανιακό καλή συνέχεια και καλή δύναμη στην προσπάθεια της παραμονής " .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.