Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

24η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Δόξα Δράμας 2-1 (Video)

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.
Με τον Μανίκα να παίρνει τη ... ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι στο 52 ' , οι Κατερινιώτες πήραν το τρίποντο απέναντι στους « μαυραετούς » με γκολ στο 89'.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3 ' ο Ελευθεριάδης κατάφερε να βρεθεί απέναντι από τον Δαύκο και με πλασέ να ανοίξει το σκορ .Ωστόσο , πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πιερικού , η Δόξα Δράμας είχε την απάντηση καθώς στο 11 ' ο Κάσσος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσια .
Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα όμως , ο ρυθμός του αγώνα έπεσε από το 20 ' και μετά με το ματς να είναι μοιρασμένο , αν και οι Δραμινοί έδειχναν πιο απειλητικοί .Ωστόσο μια ανάσα από το δεύτερο γκολ βρέθηκαν οι γηπεδούχοι όταν ο Μανίκας κέρδισε πέναλτι στο 51 ' , το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος , για να δει το Δαύκο να ... μαντεύει σωστά και να αποκρούσει διατηρώντας το 1-1 .


Ενώ λοιπόν το ματς έδειχνε πως θα τελειώσει ισόπαλο καθώς οι καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες , ο Μανίκας κατάφερε να πάρει τη ... ρεβάνς όταν στο 89 ' βρέθηκε απέναντι από τον Δαύκο και περνώντας την μπάλα από πάνω του με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το τελικό 2-1 .


Έτσι , ο Πιερικός έφτασε τους 26 βαθμούς , ενώ οι « μαυρετοί » έμειναν στους 24 .


Πιερικός ( Γιώργος Καμπερίδης ) : Πατσιογεώργος , Καραγκούνης , Ντόικιτς , Ιορδανίδης , Παπατόλιος ( 75 ' Καρτσαμπάς ) , Ίτσιος , Μανίκας , Μπρίτο ( 46' Νικολίτσης ) , Παπαδόπουλος , Λαζαρίδης , Ελευθεριάδης ( 64 ' Κέρι ) .


Δόξα Δράμας ( Γιώργος Κουδούνης ) : Δαύκος , Περπερίδης , Μπουτζίκος , Νατσούρας , Στεργιανός ( 45 '+1' Σιάμπος ) , Ρούτσης , Στόικος , Μοσχάκης ( 79' Βλασόπουλος ) , Κάσσος , Σμίλιανιτς ( 66 ' Χιντασέλι ) , Ετόφ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.