Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Απέναντί ​​μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία , ποιότητα και ένστικτο νικητή »
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Λιβαδειά στην Κατερίνη , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :
Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Η προηγούμενη ήττα έκανε την απόκτηση της νίκης σήμερα επιτακτική . Επιπλέον απέναντί ​​μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία , ποιότητα και ένστικτο νικητή . Ξεπεράσαμε και τα δυο εμπόδια κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση . Ίσως να μην ήταν η καλύτερή μας φετινή αλλά σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμφάνιση , αντάξια της δουλειάς που κάναμε μέσα στην εβδομάδα . Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο , έχει δρόμο ακόμα και δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε μετά από κακές ήττες , ούτε να ενθουσιαζόμαστε μετά από μεγάλες νίκες . Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας . Το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είναι και αυτό ιδιαίτερα σημαντικό , καθώς ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει εκ νέου τις ισορροπίες » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.