Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

22η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Βατανιακός 1-0

Photo : Χ. Πεΐδης
Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη , που με γκολ του Ίτσιου στο 82' καθάρισε το ντέρμπι με τον συμπολίτη Βατανιακό ( έναντι του οποίου έκανε το « 3Χ3 » φέτος ) βάζοντας σταθερά θεμέλια για παραμονή .

Απόλυτο αφεντικό στην Κατερίνη είναι ο Πιερικός , όχι μόνο γιατί κέρδισε την Παρασκευή στο ντέρμπι της πόλης με τον Βατανιακό , που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής στο Βορρά , αλλά γιατί έχει μόνο νίκες απέναντί ​​του φέτος σε τρία επίσημα ματς , αφήνοντάς τον αρκετά πίσω βαθμολογικά.

Το δεύτερο σερί τρίποντο για τους μελανόλευκους ( μετά το διπλό στα Γιαννιτσά ) τους φέρνει σε θέση ισχύος στην προσπάθεια σωτηρίας , αφού τέσσερα ματς πριν το φινάλε έφτασαν τους 23 πόντους , στο συν έξι δηλαδή από την επικίνδυνη ζώνη και ενώ Δόξα Δράμας και Καβάλα που έπονται , "αλληλοεξουδετερώνονται" την Κυριακή . Στην αντίπερα όχθη , η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου βρίσκεται πιο κοντά στο ... γκρεμό , αλλά αισιοδοξεί ότι προλαβαίνει την ανατροπή στη συνέχεια , ενώ και την Παρασκευή στάθηκε άτυχη . Έχοντας δυο οριζόντια δοκάρια , στο 41' με σουτ του Μβούε και στο 48' σε προσπάθεια του Χ . Λαζαρίδη , αλλά και κάποιες ευκαιρίες ακόμα μπροστά στα καρέ του Παπατολίκα .

Το γκολ της λύτρωσης για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήρθε στο 82' με διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Ίτσιου , έπειτα από φάση διαρκείας (1-0) . Οι νικητές είχαν και άλλες καλές στιγμές , όπως με τους Ελευθεριάδη ( σουτ σε Βασιλειάδη σε 24' και 83') Ντόικιτς ( 26' κεφαλιά άουτ ) Παπαδόπουλο (74' σουτ άουτ ) και Μανίκα (9' , 47' άουτ ) . Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος ( Μακεδονίας ) .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Παπατολίκας , Γ . Λαζαρίδης , Καραγκούνης , Ιορδανίδης , Ντόικιτς , Αποστολίδης ( 85' Χ . Καρτσαμπάς ) Ίτσιος , Ελευθεριάδης , Μπρίτο ( 72' Τσιρλίδης ) , Μανίκας , Παπαδόπουλος .

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ : Βασιλειάδης , Κολαξίδης ( 67 Μπάστατζιτς ) Εμμανουήλ , Γιαλαμίδης , Στούμπος , Τροϊρης , Χ . Λαζαρίδης , Ποτουρίδης , Βουτσιάς , Μβούε ( 77 Γιαπιτζής ) Αλεξίου ( 60 Μίλιτς ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.