Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Με το "δεξί" στη Β΄ φάση της ΕΠΣΜ το Παιδικό τμήμα του Πιερικού!


Νίκη με 7-0 πέτυχε σήμερα το μεσημέρι το παιδικό του Πιερικού στα πλαίσια της Β'Φάσης της ΕΠΣΜ. Ο Πιερικός ήθελε νίκη με ευρύ σκορ για να έχει πλεονέκτημα για το δύσκολο παιχνίδι με την Α.Ε. Ποντίων.Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Τερζόπουλου μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και από το υψηλό πιεστικά δεν άφησαν τους αντίπαλους τους να πάρουν ανάσα.

Στο 21 'ο Παπαδημητρίου με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους Κατερινιώτες.Το 2-0 ήρθε 1 λεπτό αργότερα μετά από φανταστικό ένα-δύο του Πάσχου και του Κουνδή, ο τελευταίος έβγαλε συρτή σέντρα στον Μηλιώτη που έκανε φοβερή κίνηση και κάρφωσε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας! Κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ο Πιερικός είχε πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε καλή ημέρα.Σε καλή ημέρα βρισκόταν και ο τερματοφύλακας του Πιερικού Ζέρβας, όπου έκανε φοβερή απόκρουση, έπειτα από σουτ στο όριο της μικρής περιοχής και κράτησε το 0 για τον Πιερικό.Ο Πιερικός είχε και δοκάρι με τον Μηλιώτη, έπειτα από ωραία μπαλιά του Ρούντο στης πλάτη της άμυνας.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Πιερικού πρέσαραν ακόμα πιο ψηλά και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αμαραντίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του ίδιου, έκανε το 3-0.Ο χρόνος περνούσε και οι παίκτες του Πιερικού ήθελαν 4 γκολ ακόμη... Στο τελευταίο 20λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, πήραν φωτιά, αρχικά με τον Τόσκα που με πλασέ έκανε το 4-0.Το 5-0, ήρθε 3 λεπτά αργότερα, από τον Ιωσηφίδη μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Αμαραντίδη.Στο επόμενο πεντάλεπτο οι παίκτες του Πιερικού σημείωσαν και έκτο γκολ με τον Κουνδή, έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Ρούντο.Στο τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας ο Πιερικός πέτυχε και έβδομο γκολ με μακρινό σουτ κεραυνό του Ρούντο.

Η νίκη αυτή αποτελεί και νίκη ψυχολογίας καθώς οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν δυο φορές συνεχόμενες την Α.Ε. Ποντίων, το πρώτο παιχνίδι είναι την Κυριακή 10/03/2013 (ΕΠΣ Πιερίας, ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Εφέσου ώρα 15:30), ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι το Σάββατο 16/3/2013 (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.