Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού!

Photo by Pierikos24 Blog: Από τον αγώνα με τον Εργοτέλη στον Α' γύρο που είχε λήξει 1-1.

Λιγοστεύουν καθημερινά τα προβλήματα του Πιερικού και το γεγονός ότι η ομάδα δεν αγωνίζεται την Κυριακή για το πρωτάθλημα λόγω ρεπό είναι ότι καλύτερο για το Γιώργο Φοιρό που θα έχει στο επόμενο παιχνίδι στη διάθεσή του, όπως όλα δείχνουν όλους τους παίκτες που σταδιακά μπαίνουν στην αγωνιστική δράση. Ο Ισπανός Ντάνι που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και μάλλον θα είναι έτοιμος για τη μάχη της Κρήτης με τον Εργοτέλη. Ο νεαρός Χρήστος Ελευθεριάδης ενσωματώθηκε πλήρως στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και τέθηκε στη διάθεση του Φοιρού, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Γιάννης Λαζαρίδης. Χθες έγινε διπλή προπόνηση πρωί - απόγευμα με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει την πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο του σταδίου, ενώ το απόγευμα οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Κονταριώτισσας.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί και πάλι διπλή προπόνηση, ενώ για αύριο οι παίκτες θα κάνουν πρωϊνή προπόνηση και την Κυριακή θα πάρουν ρεπό. Ο Φοιρός δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του, κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις και όλη την εβδομάδα έχει ανεβάσει την ένταση, θέλοντας έτσι να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, που να είναι ανταγωνιστική στη δύσκολη συνέχεια του μαραθωνίου της Football League έχοντας βλέψεις για ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Με τον ερχομό του ο Πιερικός είναι αήττητος και στα τέσσερα παιχνίδια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδος μετρά δύο εντός έδρας νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο, με τον Πιερικό να παίζει στις 9 Μαρτίου στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και στις 13 Μαρτίου στην Κατερίνη με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια του Πιερικού και γι αυτό το λόγο ο ρυθμός της μίνι προετοιμασίας είναι επίπονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.