Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

To Pre Game της αυριανής 15ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Photo αρχείου (P24 Blog)

Οι νίκες που πέτυχαν την προηγούμενη βδομάδα οι ουραγοί έχουν… ανεβάσει τον βαθμολογικό πήχη για την σωτηρία, κάτι που μετατρέπει την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε πραγματικό… πόλεμο. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής δοκιμάζεται στην Αθήνα από το Μαρούσι, σε ένα παιχνίδι που ξυπνά θύμησες Α1. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και κόντρα στον "Γηραιό" να καταδείξουν πως άδικα βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Πιο εύκολο έργο θα έχει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος αντιμετωπίζει στον Βόλο την τοπική Μεταμόρφωση με σκοπό το "διπλό" που θα τον διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Τέλος στην κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει η ΜΕΝΤ που φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου. Οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται, πλέον, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με αποτέλεσμα να βλέπουν κάθε παιχνίδι ως "τελικό". Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η "μάχη" ανάμεσα σε Πιερικό Αρχέλαο και Ιωνικό Ν.Φ.. Η ομάδα της Κατερίνης αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε την προηγούμενη βδομάδα και κόντρα στους νεοφώτιστους θέλει να… δημιουργήσει σερί. Με στόχο να αφήσει πίσω του τα σενάρια… υποβιβασμού, το Ανατόλια αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη το Αιγάλεω, ενώ, τέλος, ο Ιωνικός Ιωνίας υποδέχεται τους Μαχητές Δόξας Πεύκων με σκοπό να αποδείξει πως το "διπλό" της προηγούμενης αγωνιστικής δεν ήταν τυχαίο.
Το πρόγραμμα:
Ανατόλια (14:00) Ανατόλια - Αιγάλεω (Τσιαπλής - Παπανικολάου Γ.)
Κατερίνης ΣΣ (14:00) Πιερικός Αρχέλαος - Ιωνικός Ν.Φ. (Γερακίνης - Πιτσίλκας Β.)
Αγ. Θωμά (15:00) Μαρούσι - Ηρακλής (Κοτσιμπός - Τσώνος Μ.)
Β. Παρασκ/λος (17:00) Μεταμόρφωση Βόλου - Φίλιππος Βέροιας (Λαζαρίδης Κ. - Ζαγορίδης)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ - Αίας Ευόσμου (Λόρτος - Μοσχοτόγλου)
Διαβατών (κθ) (17:00) Ιωνικός Ιωνίας - Μαχητές Δόξας Πεύκων (Θεοδώρου - Τζίμα)
Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες): Ηρακλής 24, Φίλιππος Βέροιας 23, Στρατώνι 22, Μαρούσι 20, Αίας Ευόσμου 20, Αιγάλεω 21, Ανατόλια 19, Μαχητές Δόξας Πεύκων 19, Ιωνικός Ν.Φ. 18, Πιερικός Αρχέλαος 17, Μεταμόρφωση Βόλου 17*, ΜΕΝΤ 16, Ιωνικός Ιωνίας 16.
*Έχει κάνει τα ρεπό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.