Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Παλιοί... γνώριμοι : To Pierikos24 Blog θυμάται το πέρασμα του Ντιέγκο Ερνάν Μαρτίνεζ από τον Πιερικό...

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Αυτή τη φορά θα θυμηθούμε έναν από τους σημαντικότερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει από τον Πιερικό, τον Ντιέγκο Ερνάν Μαρτίνεζ (Diego Hernan Martinez). Ο Ντιέγκο αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 2007 έως το 2010, όπου μέσα σ' αυτήν την περίοδο έκανε μια στάση και στην Ρόδο για να παίξει στον τοπικό Διαγόρα Ρόδου. Όλες οι χρονιές του από το 2007 έως και το 2010 ήταν γεμάτες, όντας αναντικατάστατος στο χώρο του κέντρου, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον επιθετικό τομέα. To καλοκαίρι του 2010 ο Μαρτίνεζ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πιερικό, αναχωρώντας για την Αργεντινή.
Όμως δεν παρέλειψε, λίγο πριν αφήσει το ελληνικό έδαφος, να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Πιερικού αλλά και τον κόσμο της Κατερίνης για τη θέρμη με την οποία τον περιέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στον Πιερικό, τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές. “Θα ήθελα να μεταφέρετε στους οπαδούς του Πιερικού, αλλά και γενικά στον κόσμο της Κατερίνης ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια στην Κατερίνη. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, δε θα ξεχάσουμε ποτέ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και την αγάπη που εισπράξαμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Προς το παρόν αυτό που έχω ανάγκη είναι ξεκούραση και ηρεμία. Δεν αποκλείεται να επιστρέψω στην Ελλάδα καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναιτωλικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ομάδα της πατρίδας μου”. Τελικά δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Εστουδιάντες (Estudiantes de Buenos Aires) μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 όπου και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα από το Μπουένος Άιρες. Από εκεί μετά αγωνίστηκε στην Club Atlético Ituzaingó όπου και έλυσε τη συνεργασία το καλοκαίρι του 2012 και μέχρι σήμερα είναι ελεύθερος, ψάχνοντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στα 34 του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.