Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ισοπαλία για τους Παίδες του Πιερικού

1-1 τελείωσε το παιχνίδι του Πιερικού απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου.Οι παίκτες του Σ.Τερζόπουλου έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο,αλλά δεν πήραν την νίκη. Ωστόσο,οΠιερικός πέρασε στον επόμενο γύρο! Η ομάδα του Πιερικού θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ρούντο σημάδεψε το δοκάρι από εκτέλεση πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ζέρβας έσωσε την εστία του Πιερικού, μετά από κεφαλιά του αντίπαλου από την μικρή περιοχή.
Στα τελευταία λεπτά, ο Κουνδής, έχασε μεγάλη ευκαιρία από τετ-α-τετ,αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ανέβασε την απόδοση του και έτσι στο 15ο λεπτό ο Κουνδής άνοιξε το σκορ προσπερνώντας και τον τερματοφύλακα. Η ομάδα του Α.Ο.Κ. Αγίου Αθανασίου ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα μετά από λάθος του Καραμπουλάκη και του Μπουλάρι στο κέντρο,η μπάλα βγήκε στα πλάγια, έγινε η σέντρα και ο επιθετικός που ήταν μόνος του έκανε σουτ από το σημείο του πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1.

Πιερικός: Ζέρβας, Παπανικολάου (Καλεντερίδης), Κατσαντώνης, Γκαράτζιας, Μπαϊράμι (Βλάχος), Γκοτζαμάνης (Μπουλάρι), Ρούντο(C) (Καραμπουλάκης), Πάσχος (Τόσκας), Μηλιώτης (Τουλίκας), Κουνδής, Αμαραντίδης (Ιωσιφίδης).

Παρόλο που το πρωτάθλημα των Παίδων της Ε.Π.Σ.Μ. είναι για ποδοσφαιριστές ηλικίας 1998-1999 οι αντίπαλες ομάδες εκμεταλλεύονται το ότι δεν γίνεται έλεγχος και χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας.Ακολουθεί φωτογραφία,από πίνακα που ήταν κρεμασμένος στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. Προφανώς τον ξέχασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.