Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Volley ΕΣΠΕΜ: Νέα νίκη για την γυναικεία ομάδα του ΣΦΚ Πιερικός


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-1 
(25-14, 21-25, 25-21, 25-10)

Νέα νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού όπου κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας. Οι γυναίκες του Πιερικού έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν την νίκη, χωρίς να χάσουν βαθμό παρά τη σθεναρή αντίσταση της ομάδας του Αιγινίου.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια διαφορά στο σκορ, την οποία κράτησαν ως το τέλος του σετ κερδίζοντας το εύκολα με 25-14.

Στο 2ο σετ παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα έδωσαν την ευκαιρία στα κορίτσια της Νίκης να παίξουν πολύ καλά και να πάρουν το 2ο σετ με 25-21.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού παίζοντας μέτρια αλλά έχοντας τον έλεγχο του αγώνα κέρδισαν το σετ με 25-21.

Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας απλά ένα μέρος των ικανοτήτων τους κέρδισαν το σετ με 25-10 πολύ εύκολα και το παιχνίδι με 3-1 σετ, παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πιερικού έχει ως πρώτο στόχο την είσοδο στην τελική φάση για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, και στην συνέχεια την επίτευξη του υψηλού στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ.

Ο Πιερικός έχει κατορθώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα (ανδρικά και γυναικεία), απόρροια της άριστης οργάνωσης σε όλους τους τομείς, αλλά και στην τεχνογνωσία και στην σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η Σύνθεση:
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλπακίδου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Χαραλαμπίδου, Κατσίκα, Παπαδοπούλου, Παναγιωτίδου, Θεοδώρου, Γκουτζιούλη,, Παπαδοπούλου.

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 12

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 12

3. ΜΙΛΩΝΑΣ 9

4. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 8

5. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 4

6. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.