Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Για το θετικό αποτέλεσμα αύριο στο Βόλο ο Πιερικός!


Στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας, την Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που φέτος έχει πολύ καλή πορεία και πάει φουλ για τη σούπερ λίγκα.

Δεν θα αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο που εκτίει την ποινή της τιμωρίας του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντάνι.

Ο Ισπανός φορ του Πιερικού νιώθει ενοχλήσεις και προχθες εξετάστηκε στη Θεσσαλονίκη, από τον Ορθοπεδικό χειρουργό Μανώλη Παπακώστα, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας του. Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα υπολογίζεται ο Ντάνι από το Γιώργο Φοιρό.
Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Παύλος Καθάριος που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο Βόλο.
Προχθες όσοι έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν κανονικό πρόγραμμα.
Χθες η προπόνηση έγινε στις 3 μ.μ και περιελάμβανε καθαρά στοιχεία τακτικής, για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς της ήττας που υπέστη στον πρώτο γύρο με 2-0 στην Κατερίνη, όμως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, με τους παίκτες του Πιερικού να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η νίκη του Πιερικού επί του Θρασύβουλου, πέρα ​​από τη βαθμολογική συγκομιδή, έδωσε στους παίκτες την απαραίτητη καλή αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές τους, στοιχείο πολύ ευνοϊκό για τη συνέχεια του.

*Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα του 1ου γύρου στην Κατερίνη, όπου ο Πιερικός είχε κερδίσει με 2-0 (Copyright 2012 @ Pierikos24 Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.