Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη Βόλου-Πιερικός 1-1 : Συνεχίζει αήττητος με Φοιρό στον πάγκο!


Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ο Πιερικός με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο του. Σήμερα κατάφερε να πάρει ισοπαλία μέσα στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Νίκη Βόλου. Η ομάδα μας, μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ νωρίς, με τον Μανίκα (σουτ εντός περιοχής) στο 10', στην 1η ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα και ενώ η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπειτα, ο Πιερικός κλείστηκε στην άμυνα του προσπαθώντας να κρατήσει το σκορ, κάτι που κατάφερε στο Α' ημίχρονο. Στο 48', όμως, η Νίκη Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πάππα (σουτ). Η ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου συνέχισε να πιέζει, έπεσε όμως πάνω σε έναν εκπληκτικό Βασιλειάδη, ο οποίος ήταν και σήμερα πρωταγωνιστής. Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με τον Πιερικό να είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε, αντίθετα με την Νίκη η οποία ήθελε μόνο την νίκη στην έδρα της για να συνεχίσει την πορεία της για την άνοδο στην Super League. Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός έχει ρεπό.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Πουρτουλίδης (83 'Ουέλινγκτον), Παππάς (68' Τάντιτς), Λαλίν, Σκούφαλης (Τζιώρας 46 '), Κυριάκος.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Νίκου, Μπελόσεβιτς, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδης, Παπατόλιος (90 +3' Ίτσιος), Καθάριος (82 'Καραγκούνης), Μανίκας (83' Σεχολάρι), Πολίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοσικίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Αθανασόπουλος, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάντιτς - Βασιλειάδης, Παπατόλιος, Μανίκας, Γιαζιτζόγλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

* Σε λίγο στο Pierikos24 Blog η συνέντευξη τύπου του αγώνα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.