Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γυναικείο πρωτάθλημα Volley: Μία νίκη και μία ήττα για τον ΣΦΚ Πιερικός, το διήμερο που πέρασε!

Μοιράστηκαν τις καθαρές νίκες οι Αρχέλαος και Πιερικός στα 2 μεταξύ τους ματς, που έγιναν Σάββατο και Δευτέρα. Οι 2 ομάδες αποτελούν τα φαβορί του ομίλου τους για πρόκριση στην τελική φάση, όπου με τις 2 πρώτες του άλλου ομίλου, θα διεκδικήσουν σε μίνι πρωτάθλημα την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Αναλυτικά:

ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0
Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-15
            Στο πρώτο ματς ο Αρχέλαος μετά το εις βάρος του 12-13 ξέφυγε στο σκορ(20-14) κι έφτασε στην κατάκτησή του. Στο 2ο, ο Πιερικός ξέφυγε 16-20, αλλά ο Αρχέλαος πιο ψύχραιμος, παρά τα πολλά χαμένα σερβίς , κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 3ο σετ, με καλή ψυχολογία, χάρη στο καλό σερβίς και την επίθεση, ο Αρχέλαος έφτασε εύκολα στην κατάκτηση κι αυτού του σετ (με το σκορ να φτάνει στο 22-8, προς στιγμήν), φτάνοντας δίκαια στη νίκη.
            ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Φραγκουλίδου, Συβρίδου, Κιριμκίρογλου, Κεραμιδιώτου, Δοβλέτογλου, Πεπόνη, Καραφουλίδου, Στεφανίδου, Φακοπουλίδου, Χρυσίδου, Μπίλα, Γεωργαντά.
            ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Παναγιωτίδου, Γκουτζιούλη, Παπαδοπούλου, Κατσίκα, Χαραλαμπίδου, Καλπακίδου, Θεοδώρου, Καλαϊτζή, Γκουτζαμάνη, Μπατσίλα, Καραφουλίδου, Τσιουτσιουλή.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0
Τα σετ: 25-10, 25-21, 25-22
            Τελείως διαφορετικό το 2ο ματς, με τον Πιερικό να ανταποδίδει με 3-0, επίσης. Στο πρώτο σετ το 5-5 έγινε 16-5, «τελειώνοντας», ουσιαστικά το σετ. Στο 2ο  και στο 3ο ο Αρχέλαος έδειχνε να αντιδρά, προηγούμενος 10-15 και 14-20 αντίστοιχα, όμως το καθαρό μυαλό των κοριτσιών του Πιερικού και το πολύ καλό μπλοκ έγειρε την πλάστιγγα στις τυπικά γηπεδούχες, που έφτασαν επίσης δίκαια στη νίκη.
            ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Φραγκουλίδου, Συβρίδου, Κιριμκίρογλου, Κεραμιδιώτου, Δοβλέτογλου, Πεπόνη, Καραφουλίδου, Στεφανίδου, Φακοπουλίδου, Χρυσίδου, Μπίλα, Γεωργαντά.
            ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Παναγιωτίδου, Γκουτζιούλη, Παπαδοπούλου, Κατσίκα, Χαραλαμπίδου, Καλπακίδου, Κωνσταντινίδου, Καλαϊτζή, Γκουτζαμάνη, Μπατσίλα, Καραφουλίδου, Τσιουτσιουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.