Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συμεωνίδης : "Μπούμερανγκ η αποβολή για εμάς"

Ο Γιάννης Συμεωνίδης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου : " Ερχόμενοι στην Πάτρα ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που διψάει για βαθμούς. Μπήκαμε δυνατά, όπως είχαμε σχεδιάσει και είχαμε κλασική ευκαιρία για να προηγηθούμε. Από το σημείο που αποβλήθηκε ο παίκτης της Παναχαϊκής, αποδείχτηκε μπούμερανγκ για εμάς. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αλλά στο 2ο ημίχρονο είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία στον Γιώργο Κούτση."

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης δήλωσε: "Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, και χάσαμε δυο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο αντίπαλος μας είχε δοκάρι μετά από στημένη φάση αλλά στη συνέχεια δεν κινδυνέψαμε. Μένοντας με 10 παίκτες, λειτουργήσαμε όπως έπρεπε να λειτουργήσουμε. Στο 2ο ημίχρονο, ρισκάραμε, βγήκαμε μπροστά και χάσαμε σπουδαία ευκαιρία να μπορούμε μπροστά στο σκορ. Από δύο λάθος λειτουργίες ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις και παραλίγο να δεχθούμε τέρμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 πόντους, όμως έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.