Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

LIVE: Πιερικός - Εθνικός Γαζώρου 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)


Το Pierikos24 Blog σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση της αγαπημένης μας ομάδας ενάντια στην ομάδα του Εθνικού Γαζώρου, σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, από το Πιερικό Στάδιο.
  • Ντεμπούτο για τον Γ. Φοιρό στον πάγκο του Πιερικού, έστω κι αν τυπικά έχει δηλωθεί ως τεχνικός διευθυντής και προπονητής δηλώθηκε ο γυμναστής της ομάδας Ν. Γιάγκου.

14:48 Οι δύο ομάδες μετά την προθέρμανσή τους αποχωρούν για τα αποδυτήρια, ώστε σε περίπου 10 λεπτά να επανεμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά καλές για ποδόσφαιρο: Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, θερμοκρασία 12 C και υγρασία 38%. Υπάρχει άπνοια στο γήπεδο.

15:01 Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε. Διαιτητής είναι ο κ. Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ βοηθοί του οι κ. Τσακνάκης, Νατσιούλας (Λάρισας). Σε λίγο οι συνθέσεις των ομάδων.

15:10 Ο Πιερικός αγωνίζεται με τους: Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Νίκου, Αποστολίδης, Φαμπίνιο, Μπελόσεβιτς, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Ντάνι.

Ο Εθνικός Γαζώρου αγωνίζεται με τους: Αποστολίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκώλης, Καπίας, Σαββίδης, Γαϊδαρτζής, Διαμαντίδης, Κωνσταντινίδης Σ., Κωνσταντινίδης Β., Μαχαιρούδης.

7' Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Πιερικού όταν ο Γιαζιτζόγλου έπεσε από αντίπαλό του μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι όμως υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

15:16 Στον πάγκο του Πιερικού βρίσκονται οι: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόιτς, Ίτσιος, Πολίτης, Παπατόλιος, Μανίκας.

Αντίστοιχα, στον πάγκο του Γαζώρου βρίσκονται οι: Βαλσαμάκης, Κατσαβάκης, Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Ζυγκερίδης, Τσουκνταμάρα.

20' Καμία ομάδα δεν έχει επιβάλλει μέχρι στιγμής τον ρυθμό της. Καμία αξιόλογη φάση στα πρώτα 20 λεπτά παιχνιδιού.

21' Υποψία φάσης για τον Εθνικό Γαζώρου, όταν ο Διαμαντίδης εκτέλεσε κοντινό φάουλ, το οποίο όμως μπλόκαρε εύκολα ο Βασιλειάδης.

25' Kίτρινη κάρτα στον Διαμαντίδη.

26' Κοντινό πλασέ του Μαχαιρούδη, η μπάλα φεύγει έξω από την εστία του Βασιλειάδη.

28' Ύστερα από σέντρα του Μαχαιρούδη, ο Βασιλειάδης προλαβαίνει να μπλοκάρει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Κωνσταντινίδη που καιροφυλακτούσε.

29' Κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έπειτα από κόρνερ, η μπάλα ψηλά άουτ.

32' Κίτρινη κάρτα για τον Γαλακτερό.

33' Μακρινό σουτ του Καθάριου, η μπάλα λίγο άουτ.

35' Καλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ο Βασιλειάδης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

36' Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι.

41' Καλή ευκαιρία για τον Πιερικό. Ο Γιαζιτζόγλου πήρε ωραία την μπάλα από τον Φαμπίνιο, στόπαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε συρτά λίγο άουτ.

43' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ! Ο Ελευθεριάδης έκανε ωραία την σέντρα από τα δεξιά κι ο Ντάνι με πολύ καλή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Πιερικό!

ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

49' Σέντρα-σουτ του Κωνσταντινίδη, η μπάλα ψηλά άουτ.

54' Συρτό σουτ του Φαμπίνιο μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Πιερικού, η μπάλα αποκρούεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε κόρνερ.

55' Κεφαλιά του Αποστολίδη από κόρνερ του Μπελόσεβιτς, η μπάλα λίγο άουτ.

56' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του (συνονόματου) Αποστολίδη.

58' Κίτρινη κάρτα στον Κουκόλη.
  • Ο παλιός γνώριμος Βασίλης Κωνσταντινίδης, μόλις αποχώρησε από το γήπεδο (61'), καθώς στην θέση του μπήκε ο Ναλμπάντης. Ο Κωνσταντινίδης χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Πιερικού και ανταπέδωσε!
  • Στο 70' ο Νίκου τραυματίστηκε και στην θέση του μπήκε ο Καραγκούνης.
  • Στη θέση του Μαχαιρούδη πέρασε ο Ζυγκερίδης για τον Γάζωρο (73').
  • Κι άλλη αναγκαστική αλλαγή για τον Πιερικό λόγω τραυματισμού. Έξω ο Καθάριος, μέσα ο Ίτσιος (76').
  • H 3η αλλαγή για τον Εθνικό. Έξω ο Σαββίδης, μέσα ο Ομπέντ (81').
83' Επικίνδυνο σουτ του Ναλμπάντη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, κι ενώ ο Βασιλειάδης δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

84' Κίτρινη κάρτα για τον Ίτσιο.
  • 3η και τελευταία αλλαγή και για τον Πιερικό. Εξω ο Ελευθεριάδης, μέσα ο Μανίκας (86').
  • Έξι (6) λεπτά ο επιπλέον χρόνος.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. 
  • Σημαντική νίκη ψυχολογίας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.