Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αποχαιρέτησε ο Μιτόσεβιτς / Ψηφίστε τον νέο τεχνικό της ομάδας

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Ν. Μιτόσεβιτς από τον πάγκο του Πιερικού. Τα 8 γκολ που δέχθηκε η ομάδα μέσα σε 4 ημέρες (στις 2 τελευταίες αγωνιστικές με Ολυμπιακό Β. και Παναιτωλικό) ήταν μαζί με τη χθεσινή δήλωσή του (σ.σ.: "Θα προσπαθήσουμε να σωθούμε στο τέλος") το ποτήρι που ξεχείλισε. Έτσι, μετά από 11 εβδομάδες στον πάγκο του Πιερικού, ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί. Η διοίκηση δείχνει πρόθυμη να κινηθεί γρήγορα, ώστε την Κυριακή στον αγώνα με το Γάζωρο η ομάδα να έχει νέο προπονητή. Ο Μιτόσεβιτς αποχαιρέτησε σήμερα τους παίκτες, ενώ την προπόνηση πραγματοποίησε το δίδυμο των Γιάγκου και Συμεωνίδη, μιας και ο βοηθός προπονητή Μ. Δεληγιάννης ζήτησε να αποχωρήσει μαζί με τον Μιτόσεβιτς.

Μπορείτε κι εσείς να πείτε την άποψή σας για το ποιος θέλετε να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ψηφίζοντας στην ολοκαίνουργια ψηφοφορία του Blog στα δεξιά σας ή γράφοντας κάποιο σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση ή στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.