Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Mαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Από τον αγώνα του 1ου γύρου στην Κατερίνη, όπου τα Πεύκα είχαν κερδίσει στην 2η παράταση με  83-87.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις  5,00 μμ

Όση ανάγκη έχει ο Πιερικός Αρχέλαος τους βαθμούς της νίκης, τόση τους τους έχουν και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Οπότε θα είναι και πάλι μια μεγάλη αναμέτρηση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και οι καλαθοσφαιριστές της Κατερίνης θα αγωνιστούν με αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουν μια ακόμη νίκη. Οι τελευταίες νικητήριες εμφανίσεις έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν θαυμάσια, αρκεί να πιστέψουν ότι η νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και σθένος έχει και δυναμική έχει.

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εξίσου σημαντικά. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής είναι με αρκετά προβλήματα, με απουσίες βασικών μας παικτών λόγω ασθενειών, αλλά και μαθητικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πιτσίλκας Μ. και Ξέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.