Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ασταμάτητο το "express" των Παγκορασίδων του Πιερικού!


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 
(10-25, 7-25,4-25)

Ασταμάτητες παρέμειναν οι Παγκορασίδες του Πιερικού αφού νίκησαν και μέσα στη Βέροια, παραμένοντας έτσι αήττητες για 3 χρόνια, έχοντας κατακτήσει τα δυο τελευταία πρωταθλήματα ενώ την φετινή χρονιά έχουν πετύχει 9 στις 9 νίκες και 27-0! σετ, έχοντας έτσι το απόλυτο σε νίκες και σετ.

Στο παιχνίδι της Βέροιας τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο, γιατί παραμένουν αήττητες εδώ και 3 χρόνια και γιατί έχουν κερδίσει τα 2 τελευταία πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα έχουν κερδίσει την φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα των Κορασίδων βάζοντας πλώρη για το νταμπλ και την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων.

Τα κορίτσια του Πιερικού όπως δείχνει και το σκορ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Βέροιας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό, αφού με συνοπτικές διαδικασίες νίκησε πολύ εύκολα με 3 - 0 σετ.

Χειροκροτούμενη απ 'όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας δείχνοντας ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους. Με πολύ καλό σερβίς, υποδοχή και αποτελεσματική επίθεση τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό ποιοτικά επίπεδο.

Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας εδώ και 3 χρόνια, αήττητη, γράφοντας κάθε φορά ένα καινούριο ρεκόρ, ενώ συνάμα έχει βάλει πλώρη για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα, θα προσπαθήσει αήττητη χωρίς να χάσει κανένα σετ θέλοντας να κάνει ένα απίστευτο ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί από οποιαδήποτε ομάδα.

Η Σύνθεση:
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Θεοδώρου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Γεροντίδου, Κωνσταντινίδου, Τασχουνίδου.

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 16

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 15

3. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 14

4. ΠΑΝΘΕΟΝ 12

5. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 12

6. ΜΕΛΙΚΗ 12

7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 10

8. ΒΑΦΥΡΑΣ 9

9. ΠΑΝΘΕΟΝ 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.